07 Apr. 2009 21:03

Andreea Mantea i-a aruncat buchetul de mireasă iubitului ei

Distribuie

3969-138263-10vdtmanteamireasafotocatipritulescu.jpg3969-138264-10vdttardea1.jpgAndreea Mantea a imbrăcat pentru prima oară rochia de mireasă. Nu pentru nunta ei, ci pentru prezentarea noii colecţii de primăvară-vară 2009 a Lizei Panait. Aşa cum se obişnuieşte la nunţi, vedeta Antenei 1 a aruncat în public buchetul miresei. Cel care l-a prins a fost chiar iubitul ei, Andrei Țîrdea.

Cunoscuta creatoare Liza Panait a lansat, luni seară, noua colecţie a casei de modă Villi. Aşa cum indică şi titlul colecţiei, “Flower- Flower”, cele 65 de creaţii destinate sezonului au temă florală. Muzica prezentării a fost asigurată live de nonconformistul Vali Crăciunescu 3969-138265-fd.jpg(acordeon şi voce), împreună cu DJ Moon Sound, invitat special Rosstar.

Trei ore, pentru aranjarea Monicăi Columbeanu

Coafurile manechinelor au fost asigurate de către hair stylistul Elena Oseaca (Helen Studio), iar machiajul modelelor, de Adrian Pescariu. Monica Columbeanu a fost cea care a deschis prezentarea de modă, ea schimbând, pe parcursul evenimentului, şase ţinute. Pentru machiajul şi coafura ei s-a muncit nu mai puţin de trei ore, Moni având lipite pe gene petale de flori naturale.

La final, Andreea Mantea, care a cerut ca iubitul ei, Andrei Ţîrdea, să aibă un loc rezervat în primul rând, i-a aruncat acestuia buchetul – o invitaţie la căsătorie, după cum au spus cei prezenţi.

foto:Cati Priţulescu

Loading...
Comentarii