12 Mar. 2016 17:02

Are un penis de 4,3 kilograme! Un neamț a apelat la implanturi de silicon pentru a fi mai dotat în pantaloni! Vezi cum arată! VIDEO

Distribuie

Un bărbat de 45 de ani din Berlin, Germania, a reușit o performanță uluitoare. În dorința de a fi mai ”dotat”, acesta și-a injectat silicon în penis și scrot, reușind să-și facă „bijuteriile” să cântărească nu mai puțin de 4, 3 kilograme, greutatea pe care o are o pisică, potrivit The Sun.
Penisul lui Micha Stuntz măsoară acum 22 de centimetri lungime și nu mai puțin de 14 centimetri lățime, după ce a suferit nu mai puțin de patru intervenții chirurgicale, fiindu-i injectat silicon în penis și în scrot. Bărbatul susține că „monstrul” din pantaloni, îl împiedică acum să aibă o viață normală în dormitor, dar îl ajută să fie mai creativ și să se simtă bine și în alte moduri.

„După ce atingi o anumită dimensiune, nu mai poți să faci lucruri simple în timpul sexului. Cel puțin nu cu toată lumea și nu fără preludiu. Însă sunt alte lucruri pe care poți să le faci. Trebuie doar să ai chef de joacă”, spune bărbatul.

penis 2

Micha spune că e extrem de fericit cu alegerea lui și că duce o viață absolut normală, iar singura lui problemă e că nu prea își mai găsește pantaloni care să-l încape. În plus, el a subliniat că implanturile de silicon pentru penis nu sunt cu nimic diferite de cele pe care femeile și le fac pentru mărirea bustului.

Comentarii