11 Ian. 2018 13:00 , de Remus Vlad

Aventura unui vasluian la Gara de Nord. A refuzat partida de sex și a fost atacat

Distribuie

Aventura unui vasluian la Gara de Nord din Capitală este, cu adevărat, o poveste de spus nepoților la gura sobei. Venit cu treabă prin Capitală, bărbatul, dinr-o zona a Moldovei, a avut parte, din prima, de o invitație la sex din partea unei tinere. A refuzat-o, dat a sfârșit prin a fi tâlhărit.

Pentru Vasile, un moldovean dintr-o comună vasluiană, începutul de an nu a fost de bun augur. Ajuns la București, în urmă cu două zile, bărbatul nici nu a pus bine piciorul în Gara de Nord că a avut parte de o aventură mai ceva ca-n filme.

A refuzat partida de sex pe bani

După ce a tras un pahar, două de tărie la unul dintre cârciumile ce sunt la tot pasul la principala poartă de intrare în Capitală, omul a fost abordat de o tinerică. Direct, fără să  mai stea la povești, Cristina i-a spus omului că e dispusă să facă sex pe bani.

Cum moldoveanul simțea că-i fuge pământul de sub picioare după ce s-a luat la trântă cu licorile lui Bachus, a refuzat-o politicos. Și-a luat traista la spinare și a pornit spre ieșirea din Gara de Nord. Pe urmele sale se aflau însă și doi complici ai 'amazoanei' de ocazie, care-i urmăreau fiecare mișcare.

Atacat în parc și tâlhărit de două telefoane

Cum a ajuns în parcul din fața gării, omul a fost lovit din spate și a fost lăsat, în doar câteva secunde, fără două telefoane. A alertat polițiștii, iar judiciariștii Secției 3 au început cercetările.

Polițiștii Secției 3 i-au identificat pe infractori în doar două ore

În doar două ore, după ce s-au uitat și pe camerele de supraveghere din Gara de Nord, polițistii din Sectorul 1 au dat de urma făptașilor. Un individ poreclit 'Turcu' și amicul său, care mai mereu își fac veacul în zonă, au fost identificați ca fiind cei care l-au tâlhărit pe Vasile. 'Turcu' a fost deja reținut, iar prietenul său infractor este cu polițiștii pe urme.


Citește și:

VIDEO/Samsari șmecheri, autoritați nepăsătoare. Mașini cu numere false se plimbă nestingherite prin România

Loading...
Comentarii