Bătaie de joc! Haine contrafăcute vândute în mai multe mall-uri!

27 februarie 2016 18:57

Polițiștii au ridicat saci de produse contrafăcute din mall-uri. Tricourile şi cămăşile sport aveau ”firma” lipită, ca un autocolant!

La Sibiu, oamenii legii au plecat din mall cu 115 de geci contrafăcute valoarea lor fiind de peste 35.00 de lei. Toate erau vândute sub aceeași marcă.

”În urma verificării efectuate la o societate comercială, polițiștii au descoperit 115 geci oferite spre comercializare, etichetate cu marca unui brand cunoscut, etichetele fiind însă aplicate cu adeziv peste locul unde inițial exista eticheta firmei producătoare a gecii, alta decât brandul care apărea la momentul verificării. De asemenea, polițiștii au identificat o plasă cu etichete cu privire la care există suspiciunea rezonabilă că urmau a fi folosite în eventualitatea în care cele aplicate cu adeziv se dezlipeau. Pentru gecile identificate, reprezentanții societății nu au putut prezenta documente de proveniența, valoarea acestora la vânzare fiind de aproximativ 35.000 lei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Sibiu.

În același timp, în Pitești, Argeș, poliţiştii au verificat mai multe obiecte vestimentare, constatând că acestea nu aveau eticheta o­­ri­ginală. Mai exact, 54 de tricouri și cămăși, în valoare totală de 9.051 lei, purtau însemnele unei mărci şi care erau susceptibile a fi contrafăcute. În ambele cauze, polițiștii au confiscat marfa și au deschis dosare penale.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro