21 Iun. 2018 15:41

Bianca Drăgușanu, făcută praf după ce s-a despărțit de Victor Slav. „Nu mi-aş lăsa soţul pentru un mascul care apare şi…”

Distribuie

Bianca Drăgușanu, făcută praf după ce s-a despărțit de Victor Slav. Dana Roba, cea care i-a transmis un mesaj și lui Victor Slav, a mărturisit în cadrul emisiunii de la Antena Stars, ce părere are despre decizia prezentatoarei de la Kanal D.

„Din punctul meu de vedere această doamnă Drăguşanu nu pot să o numesc doamnă, este o duduie, care îşi lasă copiii. La un an şi opt luni să îţi laşi copilul pentru un mascul… eu nu mi-aş lăsa soţul pentru un mascul care apare şi aruncă cu douăzeci de lei în mine mai mult decât altcineva. Pe ea oricum nu o să poată să o facă nimeni fericită vreodată. Eu nu cred că Victor Slav este genul de bărbat care dădea în ea. De ce eşti nefericită? Că nu are firmă de videochat? Nu pot să laşi tatăl copiilor tău pentru unul mai tânăr. Eu stau cu bărbatul pentru că îl iubesc. Vă daţi seama… ăla e miliardar. Ea nu se poate numi mamă. Nu se poate să rămâi prieten cu fosta nevastă”, a spus Dana Roba la Antena Stars.

Citește și

Cum se calculează media de admitere la liceu în 2018. Care este metoda de calcul

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Marin va suferi luna viitoare o intervenție chirurgicală
Loading...
Comentarii