MENIU CAUTĂ
30 Mar. 2015 05:35

BOMBĂ! Un concurent de la „Românii au talent” a fost închis pentru CRIMĂ! Detalii înfiorătoare despre povestea din urmă cu 12 ani! | VIDEO

Distribuie

Timișoreanul a fost acuzat de crimă, iar presa vremii a relatat crima care a avut loc în zona Dorobanți din Timișoara. Cei care au pus la cale omorul au fost Lungu Constantin și Andrei Grigoriu, concurentul de la "Românii au talent".

Iată ce scria timpolis.ro pe data de 18 decembrie 2003, despre odioasa crimă.

„O crima oribila a avut loc in noaptea de duminica spre luni in zona Dorobanti, din Timisoara. Putin dupa miezul noptii, in spatele unui bloc de pe strada Lalelelor, o tanara a fost gasita intr-o balta de sange, cu gatul taiat. Medicii de pe ambulanta sosita la locul tragediei nu au mai putut face nimic. S-a stabilit rapid ca e vorba despre Erika Monika Utik, o studenta in varsta de 25 de ani, din Timisoara. In cateva ore a fost refacut si filmul tragediei. Duminica seara, pe cand se afla acasa impreuna cu mama si cu matusa sa, putin dupa ora 23, a fost chemata la interfon, de „Adi”, pentru a-i restitui o datorie. Povestea a inceput sa se lege abia dupa ce unul dintre criminali fusese prins in trafic de o patrula a Politiei Rutiere… Putin dupa miezul noptii, un vecin care a auzit tipete a coborat si a gasit-o pe fata cu gatul taiat. El a fost cel care a chemat Ambulanta si tot el le-a spus politistilor ca autorii crimei au demarat in tromba cu un autoturism cu numere staine. Imediat toate caile de acces din Timisoara au fost blocate. Masina data in urmarire a fost oprita de politistii rutieristi la iesirea din Timisoara, pe Calea Sagului, la volan aflandu-se Grigorie Andrei, de 19 ani, din Timisoara. Petele de sange de pe pantofii sai au vorbit de la sine… Tanarul le-a spus anchetatorilor ca, impreuna cu Lungu Constantin, de 20 de ani, zis „Bebe”, au cautat-o pe Erika sub pretextul restituirii unei datorii de 200 de euro, dar ajunsi fata in fata i-au solicitat fetei alti bani. Refuzul acesteia a declansat furia celor doi. Bruscata, fata a inceput sa tipe. Cei doi au incercat sa o linisteasca si, pentru ca nu au reusit, in timp ce Andrei a imobilizat-o, Bebe i-a taiat gatul si au abandonat-o. Ancheta judiciaristilor a inceput imediat dupa retinerea lui Grigorie”.

Grigoriu Andrei le-a povestit juraților că a fost arestat pentru „tăinuire”. Acesta este liber inca de la jumatatea lunii decembrie și se poate dedica pasiunii sale, desenul. Concurentul a primit patru de „DA” și a trecut în faza următoare.


Vezi aici prestația lui Andrei!

Loading...
Comentarii