Bunicul Antoniei, operat pe cord. Clipe grele pentru artistă

21 aprilie 2017 08:31

După eliminarea de la Uite cine dansează, Antonia trece prin clipe grele după ce bunicul său a ajuns la spital.

Bunicul Antoniei a fost diagnosticat cu stenoză cardiacă şi va fi supus unei intervenții chirurgicale care costă 8.000 de euro. Mihai Constantinescu, în vârstă de 72 de ani, a mai fost supus unei grele încercări recent, însă a reușit să învingă cancerul faringian.

”Tata obosea foarte repede şi avea ameţeli pentru că nu se mai oxigena cum trebuie creierul. Am fost la spital, am făcut toate analizele de rigoare, iar medicii au depistat că valva de la inimă nu se mai închide cum trebuie, iar sângele nu mai circula ca la o persoană normală. Ni s-a recomandat să facem cât mai repede cu putinţă operaţia de înlocuire a valvei aortice”, a declarat pentru Click Denise Iacobescu, mama Antoniei.

Cu toate acestea, vremea rece din ultimele zile și ninsorile au întârziat această intervenție. ”Deşi reprezintă o urgenţă, medicii ne-au spus să mai aşteptăm până se face vremea mai bună”, a declarat mama Antoniei.

Citește și: Antonia, amănunte nebănuite din culisele participării ei la Uite cine dansează. „Am avut dureri, dar nu am vrut să par o victimă”

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro