Când va avea loc prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale din anul 2016

15 ianuarie 2016 17:57

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) organizează o nouă extragere în cadrul Loteriei bonurilor fiscale duminică, 17 ianuarie 2016, pentru bonurile emise între 1 şi 31 decembrie 2015.

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei din care vor fi acordate maximum 100 de premii.
”Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17,00. Selecţia câştigătorilor se face în două etape. Prima va avea loc duminică, 17 ianuarie a.c., şi va consta în extragerea bilelor care vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depăşeşte o sută, va fi organizată cea de-a doua extragere, deoarece nu pot fi decât de 100 de bonuri câştigătoare” se arată într-un comunicat al MFP.
Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. Loteria Română (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.
Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.
Pe de altă parte, Ministerul a anunţat că a virat vineri, 15 ianuarie, sumele aferente premiilor acordate în cadrul Loteriei bonurilor fiscale din data de 18 octombrie 2015, la care au participat bonurile emise în septembrie 2015.
”Pentru această extragerea au fost depuse, în termenul legal de 30 de zile, 26 cereri de revendicare, însoţite de bonuri câştigătoare – emise în data de 16 septembrie 2015 şi cu valoarea de 274 lei. Ministerul Finanţelor Publice a achitat 24 de premii în conturile bancare indicate de câştigători, în sumă netă de 32.404 de lei pentru fiecare. Suma a rezultat după reţinerea impozitului prevăzut de reglementările în vigoare”, se mai arată în comunicatul Ministerului.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro