10 Mai. 2017 18:39

Cântărețul sud-coreean Psy a lansat un nou album, intitulat „4X2=8”. Celebrul rapper a prezentat și două single-uri de pe acesta

Distribuie

Cântărețul sud-coreean Psy a lansat un nou album. Artistul sud-coreean Psy, pe numele său real, Park Jae-sang, autor al hitului internațional 'Gangnam Style', și-a prezentat miercuri la Seul, în Coreea de Sud, noul său album, intitulat '4X2=8', și două single-uri incluse pe acesta, 'I luv it' și 'New face', relatează Agerpres.

Pentru albumul ‘4X2=8’, care cuprinde 10 piese, Psy a colaborat cu același om care se află în spatele majorității succeselor sale, producătorul Yoo Geon-hyung.

Rapper-ul sud-coreean este considerat un adevărat idol în țara sa, după ce a triumfat pe scena muzicală internațională cu piesa ‘Gangnam Style’, al cărei videoclip e cel mai vizionat videoclip pe Youtube, cu peste 2,8 miliarde de accesări.

„Gangnam Style' vorbește despre viața oamenilor din Gangnam, cartierul său natal din Seul.

De atunci, Psy a lansat și alte videoclipuri – precum ‘Gentleman’ sau ‘Hangover’ – chiar împreună cu rapper-ul american Snoop Dogg, dar care nu au mai avut același suces precum ‘Gangnam Style’.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Valea Părului, satul unde toate femeile au fost coafate gratuit
Loading...
Comentarii