03 Mar. 2016 23:47

Cea mai sexy criminală! Fost iepuraș Playboy, la închisoare pentru tentativă de omor! Ce frumoasă e! FOTO

Distribuie

Slobodanka Tosic, un fotomodel bosniac, în vârstă de 29 de ani, a fost condamnată miercuri la doi ani și jumătate de închisoare pentru participare la jaf şi tentativă de omor. În aprilie 2006, bomba sexy l-a ademenit într-o capcană pe unul dintre liderii mafiei din Balcani pentru a-l lichida.
Fost model Playboy, Slobodanka a ajuns după gratii din cauză că face parte dintr-un grup criminal organizat. Ea l-a condus, în 2006, pe Djordje Zdrale, care era îndrăgostit de ea, într-o zonă unde rivalii săi îl așteptau pentru a-l omorî. Gangsterul a supraviețuit și a depus mărturie împotriva ei.

Idemo na more..;)

Posted by Slobodanka Boba Tosic on Tuesday, 16 December 2014

Crima era pusă la cale de alt lider al crimei organizate din regiune, Darko Elez, cu care Tosic, celebră pentru pictorialele incendiare,  se întâlnea la momentul respectiv. Ea a fost prinsă și arestată în Croația, anul trecut, fiind extrădată în Bosnia, după ce s-a descoperit că avea legături și cu alte crime și jafuri. Deținătoarea titlului de Miss Bosnia a mai participat şi la uciderea cu o maşină capcană a trei oameni în 2008, a dat spargere la poşta din Sarajevo furând 370.000 de dolari în 2005 și a dat spargere și la o bancă pentru a fura 1,2 milioane de dolari, însă nu areușit. Din 2013, ea şi încă 31 de membri ai reţelei de crimă organizată au fost daţi în urmărire la nivel internaţional. Cu toate acestea, decizia nu e definitiv și poate face recurs la sentinţă.

Comentarii