MENIU CAUTĂ
17 Mar. 2017 20:00

Cine este Katia Cărbune, fetița de la Next Star care i-a făcut pe jurați să plângă

Distribuie

Cine este Katia Cărbune, fetița de la Next Star care i-a făcut pe jurați să plângă. Katia Cărbune este din Cluj-Napoca și are 10 ani, iar după momentul de senzație oferit în ediția a V-a din sezonul 8 al emisiunii “Next Star” promite să fie noua senzație a muzicii românești.

Katia Cărbune a intrepretat o compoziţie proprie la pian, „My heart is breathing”, moment ce l-a impresionat pe juratul Pepe până la lacrimi, care n-a stat prea mult pe gânduri și a trimis-o direct în finală cu un Golden Star.

'Am sesizat la tine că ești artist. Am sesizat că ești la început de drum și te-ai prezentat ca un mare artist pe scenă, care ai venit cu propria piesă, te-ai impus! Tu nu semeni cu nimeni în momentul acesta. Ești tu, ai cântat piesa ta, într-o manieră a ta, țineai mâna într-un fel, închideai ochii într-un fel… Eu îți dau Golden Star-ul', a spus Pepe.

Katia are deja patru melodii compuse de ea, fiind pregătită pentru marea finală cu un nou hit, devenind astfel cel mai tânăr compozitor roman.

Katia Cărbune i-a făcut pe jurați să plângă

Katia Cărbune i-a făcut pe jurați să plângă

Piesa pe care a cântat-o la Next Star a fost înregistrată oficial la Asociația pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor, astfel că, din luna ianuarie 2017, Katia este compozitor cu acte în regulă, potrivit stiridecluj.ro.

Melodia ei a fost urmărită și de Mihai Morar, cunoscutul realizator al matinalului de la Radio Zu, care a promis că melodia va fi difuzată și la postul de radio la care lucrează.

Katia Cărbune învață la Transylvania College și a participat, în ultimii ani, la mai multe concursuri de talente. În anul 2015, ea a câștigat concursul School Idol Cluj, iar în 2016 s-a impus la Festivalul Internațional de Muzică School Idol Cluj, unde a câștigat marele premiu.

După Katia, și un cățel a făcut senzație în platoul Next Star, iar Dorian Popa a fost cucerit definitiv. Din juriul Next Star mai fac parte Alina Eremia, Dorian Popa și CRBL.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii