12 Ian. 2008 19:58

Credeti ca si-a inselat Mutu sotia?

Distribuie

A avut sau nu a avut fotbalistul Adrian Mutu o aventura extraconjugala cu actrita italiana Martina Stella? Unii dintre cei chestionati sustin cu tarie ca internationalul roman nu a inselat-o pe frumoasa lui sotie, Consuelo, dar altii sunt convinsi ca Mutu a calcat in strachini, mai ales ca, in trecut, el a intrat in atentia presei si datorita relatiilor pe care le-a avut cu femei frumoase.


„El si actrita sunt prieteni”

Vasile Badea, 16 ani, elev: ‘Nu cred ca Mautu a inselat-o pe Consuelo. Am vazut ca de fiecare data, la televizor si in ziare, spune ca o iubeste. Are copii cu ea. Sunt convins ca el si actrita sunt prieteni buni si ca restul este o inventie a unor rauvoitori, care sunt invidiosi pe succesul lui’.


„S-a mai cumintit si el”

Eugen Grecu, 40 de ani, zugrav: ‘Nu prea cred ca a inselat-o pe sotia lui cu Martina Stella. Nu risca el sa-si mai rateze o casnicie, chiar daca a facut destule prostii la viata lui. Sigur s-a mai cumintit si el, s-a maturizat mult in ultima vreme si asta se vede din comportament’.


„A vazut ca-i merge”

Bogdan Serban, 25 de ani, administrator IT: ‘Probabil ca a inselat-o, pentru ca a vazut ca-i merge. Are bani, e faimos, crede ca i se cuvine orice, asa ca isi face de cap. Dar am vazut ca a dezmintit, asa ca nu putem fi convinsi ca a facut-o, mai ales ca sotia lui nu a spus nimic’.


„E cunoscut drept un mare crai”

Alina Langa, 24 de ani, asistent relatii clienti: ‘Cred ca a avut o aventura cu actrita aceea, iar presa a descoperit-o. Mutu a mai inselat, asa ca nu vad de ce nu ar mai face-o, mai ales ca este cunoscut drept un mare crai si stim cu totii ca-i plac femeile frumoase’.


„Are prea multa libertate”

Ecaterina Negrila, 41 de ani, cusatoreasa: ‘Cu siguranta a calcat stramb cu actrita de care au scris ziarele. Are prea multa libertate de la Consuelo si de aceea crede ca-si poate face de cap pe unde apuca. Dar risca mult, mai ales ca are o sotie mai frumoasa decat amanta’.

Loading...
Comentarii