08 Mai. 2018 12:39

Cristian Ţopescu a fost internat de urgenţă la spital. Primele reacții

Distribuie

Cristian Ţopescu a fost internat de urgenţă la spital. Celebrul comentator sportiv se află la Spitalul Elias, după ce a suferit o criză de diabet zaharat decompensat.

Iniţial, ambulanţa a fost solicitată la domiciliul omului de sport crezându-se că este vorba despre o colică renală.

În fapt, Cristian Ţopescu, în vârstă de 81 de ani, a suferit o criză de diabet zaharat decompensat şi a fost dus la Spitalul Elias, anunță observator.tv.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță, a declarat, pentru Libertatea, că marți a fost internat Cristian Țopescu, iar în prezent este în investigații, fiind suspectat de mai multe suferințe.

'Este internat în Secția de Terapie Intensivă, acum este în investigații', a precizat Silvius Negoiță.

Are trei copii din trei căsnicii

Cristian Țopescu are trei copii din trei căsnicii, o fată și doi băieți. Prima soție a comentatorului a fost Rodica, femeia care i-a dăruit primul copil, pe Cristina, care s-a consacrat și ea în lumea televiziunii.

Țopescu a divorțat de Rodica după 11 ani, apoi s-a căsătorit cu Rosemarie, o economistă din București. Aceasta i-a făcut un băiat, pe Cristi.

Cristian Țopescu și Rosemarie s-au despățit după 15 ani, iar comentatorul a luat-o de soție pe Christel Ungar, colega sa din TVR, mai tânără cu 29 de ani de el. Aceasta i-a dăruit un băiat lui Țopescu, pe Felix Sebastian.


Citește și: EXCLUSIV/ Dan Ciotoi, solistul 'Epocii de Aur', din nou pe scenă, după operația suferită. 'Sunt 100% refăcut și cu moralul bun'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 21 august 2018. Fecioarele au parte de o zi delicată
Loading...
Comentarii