Cruzime fără limite. Un jihadist ISIS şi-a executat propria mamă. Motivul e şocant

08 ianuarie 2016 16:57

Cea mai sângeroasă grupare teroristă din lume demonstrează, încă o dată, că este în stare de orice pentru a-şi atinge scopurile. Membrii ISIS sunt în stare să îşi ucidă chiar mamele, dacă le este lezată credinţa.

Este şi cazul lui Ali Saqr al-Qasem, un jihadist din ISIS care a mers atât de departe încât şi-a ucis mama, fără regrete, dintr-un motiv ce depăşeşte orice înţelegere.

Femeia ar fi încercat, de mai multe ori, să îşi convingă fiul de 20 de ani să se retragă din ISIS şi să fugă împreună din Siria, pentru a începe o nouă viaţă. Tânărul, care a adoptat doctrina ISIS pe deplin, s-a simţit lezat de dorinţele celei care i-a dat viaţă şi a dat-o pe mâinile şefilor lui.

Femeia, pe nume Lena (45 de ani) a fost acuzată de apostazie (n.r renunțare publică la o anumită credință religioasă; renegare a unei doctrine) şi condamnată la moarte. Ea a fost executată, prin împuşcare, chiar de către fiul ei, în faţa poştei la care lucra. Crima a avut loc în Rakka, oraşul sirian în care ISIS şi-a stabilit capitala.
Statul Islamic şi-a construit o reputaţie de organizaţie extremistă prin decapitări, execuţii prin împuşcare în masă şi incendiera victimelor de vii, în faţa camerelor de luat, înregistrări video pe care le-a postat ulterior pe reţele de socializare.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro