MENIU CAUTĂ
16 Oct. 2017 09:03

Cum a apărut Anamaria Prodan la nunta lui Adrian Mutu. Prezență de milioane | FOTO

Distribuie

Anamaria Prodan s-a numărat și ea printre invitații cu ștaif de la nunta lui Adrian Mutu cu Sandra.

Duminică, 15 octombrie, a fost mare petrecere mare în familia lui Adrian Mutu. Cel supranumit Briliantul și-a botezat cel de-al patrulea copil și a făcut cea de-a treia nuntă.

Botezul fiului lui Adrian Mutu și al Sandrei, Tiago, a avut loc la o biserică din Pipera. După ce și-au creștinat fiul, Adrian Mutu și sandra au făcut cununia religioasă la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală, iar ulterior au petrecut într-o locație de lux din Capitală, alături de invitații lor, unul și unul.

Printre nuntați s-a aflat și impresara Anamaria Prodan, care a venit singură, fără Laurențiu Reghecampf, soțul ei care se află la Dubai.

Pentru eveniment, Anamaria Prodan a adoptat o rochie mulată, de culoare neagră, cu un decolteu adânc, care i-a pus în valoare bustul generos. Apariția acesteia a fost una de milioane, impresara arătând spectaculos. Anamaria Prodan s-a fotografiat alături de Adrian Mutu, de Sandra, de nașul mirilor, Cosmin Contra, dar și de mulți alți invitați.


Citește și: FOTO EXCLUSIV/ Nașa blondă, sexy și îmbrăcată în albastru. Ajunge rar în țară, dar a venit special pentru nunta lui Adrian Mutu


 

Loading...
Comentarii