13 Ian. 2018 12:00

Cum își fac de cap Anna Lesko și fiul ei. Singuri acasă, dansează, pictează și se distrează!

Distribuie

Artista nu a vrut să rateze niciun moment din dezvoltarea lui Adam. Motiv pentru care a preferat să-l crească fără bonă. În prezent, Anna Lesko și fiul său  se înțeleg de minune.

Anna Lesko a avut grjă de fiul său încă din primele zile de viață și până-n prezent.

Artista a refuzat prezența unei bone și, chiar dacă timp de o lună a avut una, tot ea a fost cea care și-a petrecut cel mai mult timp cu micuțul său. De când a devenit mamă, viața sa s-a schimbat radical. Adam este cel în jurul căruia se învârte totul. În ciuda programului încărcat, basarabeanca își face timp pentru băiețelul său. Ea adoră să petreacă alături de acesta. Iar atunci când acasă rămân doar ei doi, mamă și fiu, începe o adevărată nebunie. Își fac de cap, în diverse moduri. Uneori aleg să danseze, iar Adam învață toate trucurile de la mama sa, inclusiv mișcările de posterior, prin care aceasta iese în evidență pe scenă. Alteori cei doi preferă pensulele și picturile. Iar atunci, Adam dă iama printre ustensilele basarabencei. Ce mai, micuțul o copiază foarte tare și este foarte amuzat când face aceste lucruri împreună cu mama sa.

L-a ferit de dulciuri

În primii ani de viață, Anna Lesko și-a ținut fiul departe de tentații. Artista i-a dat pentru prima oară să mănânce dulce când Adam a împlinit trei ani . Și, după câteva guri de tort, acesta a fost destul de agitat, astfel încât artista să-i impună în continuare, restricții alimentare.

Îl ia cu ea la concerte

Nu de puține ori, Anna și-a luat fiul cu ea și la concerte. Mai ales când acestea au fost aproape de casa. Și, ca un adevărat artist în devenire, Adam a pus în aplicare ceea ce a învățat acasă. Mai precis, a cântat și a dansat atât în culise, cât și pe scenă.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/O nouă lovitură pentru Alexandru Arșinel. Scos din celebrele reclame pentru un lanț de farmacii!

Loading...
Comentarii