MENIU CAUTĂ
20 Ian. 2009 10:56

Dan Diaconescu, amendat pentru Diana Maloş

Distribuie

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de marţi, să amendeze cu 10.000 de lei postul OTV, pentru mai multe ediţii ale emisiunii "Dan Diaconescu Direct" în care s-a prezentat cazul Dianei Maloş, găsită spânzurată într-un copac din Suceava. Consiliul Naţional al Audiovizualului a analizat, în şedinţa de marţi, emisiunea "Dan Diaconescu Direct", difuzată în perioada 12 decembrie 2008 - 11 ianuarie 2009 de OTV, pentru care CNA a primit 12 reclamaţii.

În emisiunea „Dan Diaconescu Direct” s-a analizat pe larg cazul Dianei Maloş, prezentându-se imagini cu trupul acesteia atârnat în copac, s-au prezentat tehnici de sinucidere şi s-a adus în discuţie posibilitatea unei eventuale „crime” în acest caz.

0-119853-diaconescutelevizor2.jpg

„Teoria lor este dacă nu cumva este o crimă, nu o sinucidere”, a spus Răsvan Popescu, preşedintele CNA.

Totodată, CNA a aprobat solicitarea lui Dan Diaconescu de a discuta în şedinţa de joi cu membrii Consiliului. Diaconescu a solicitat CNA o întâlnire pentru a contesta o amendă de 5.000 de lei acordată de Consiliu, pe 13 ianuarie, postului OTV, pentru incidentul cu tomberonul din emisiunea „Dan Diaconescu Direct”. „Cred că e pierdere de timp să discutăm cu domnul Dan Diaconescu”, a fost, însă, de părere Dan Grigore, membru al CNA.

Loading...
Comentarii