MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2018 14:02

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, despre scandalul din PSD. „Ajunge cu cearta. Numai cine nu muncește are timp să bârfească”

Distribuie

Primarul Daniel Florea, despre scandalul din PSD. Edilul sectorului 5 se folosește de zicale din „înțelepciunea populară românească” și de motto-ul oficial al Uniunii Europene pentru a-și îndemna colegii social-democrați să pună capăt conflictului din partid. „Fie omul cât de prost/Mintea vine după post” este una dintre zicătorile amintite în mesajul edilului Florea care spune că „ajunge cu cearta” din PSD.

Fostul deputat PSD, Daniel Florea, actual primar al sectorului 5, a lansat un avertisment, cu o zi înainte de Comitetul Executiv Național al PSD prin care mâine este decisă soarta Guvernului.

„In varietate concordia' (Unitate în diversitate'-deviza Uniunii Europene).

Din ințelepciunea populară românească:

  1. Unirea face puterea'.
  2. Numai meseriașul prost dă vina pe scule'.
  3. Fie omul cât de prost/Mintea vine după post'.

Decât să ne folosim mușchii ca să zgâlțâim scaune, mai bine ne folosim creierele ca să rezolvam probleme.

Am fost votați, în primul rând, ca partid, pe baza programului de administrare locală și a programului de guvernare, și nu pentru cât de frumos, înalt sau deștept este fiecare, individual; trebuie, acum, să ne ridicăm la înalțimea încrederii pe care ne-au acordat-o românii și să demonstrăm că punem interesul acestora înaintea aspirațiilor de vremelnică mărire.

Ajunge cu cearta.

Numai cine nu muncește are timp să bârfească și să facă scenarii.

Noi, în administrația locală, nu avem nici timp și nici chef de dispute inutile și distructive, care blochează, pentru minuscule proiecte individuale, proiecte majore ale comunităților.

Cine nu înțelege înseamnă că poartă o pălărie prea mare, care i-a căzut pe ochi și îl strânge la umeri.

PSD este un partid de oameni deștepți și responsabili; mâine, la CEx, acest fapt va fi demonstrat din nou.

Odată pentru totdeauna', a scris Daniel Florea, primarul sectorului 5, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Comitetul Executiv Național al PSD decide luni soarta Guvernului. Până atunci, Mihai Tudose și Liviu Dragnea își împart taberele, iar organizațiile județene ale PSD au anunțat, rând pe rând, în cursul zilei de sâmbătă, prin mesaje publice postate pe paginile de socializare, cum se poziționează în războiul dintre șeful Executivului și actuala conducere a partidului.


Citește și UPDATE/ Valentin Riciu, consilier al ministrului Carmen Dan, este anchetat în trei dosare penale


 

 

Loading...
Comentarii