19 Ian. 2016 11:36 , de Gelu Grigore

De necrezut! Un rechin de ȘAPTE METRI a fost văzut în apele australiene

Distribuie

Autorităţile au dat imediat alarma, deoarece “Marele Alb” a fost văzut la doar 100 de metri în larg de plaja Rocks Marino. Toate activităţile de pe coastă au fost imediat anulate, iar înotătorii au fost evacuaţi din apă. 

Imaginea cu animalul uriaș face furori pe rețelele de socializare. “Este cel mai mare rechin pe care l-am văzut vreodată de când sunt pe elicopter, ca membru Westpac. L-am fotografiat, poţi să juri că are şapte metri”, spune un tânăr într-un comentariu, pe pagina de Facebook Shark Alerts South Australia.

Cel mai mare exemplar din specia rechinilor albi reperat până acum are şase metri. Anul trecut, un rechin tigru de şase metri a fost ucis în timp ce înota în apropiere de Lennox Head.

Despre rechinul alb

Rechinul alb este cel mai mare carnivor de pe pământ. Numărul de rechini albi a scăzut în ultimul timp astfel încât ocrotirea acestui animal a devenit o nouă preocupare . Până acum California , Africa de Sud și Australia au dat legi care ocrotesc aceste fascinante animale de a fi vânate irațional .

Vezi AICI imagini cu rechinul!

 

Loading...
Comentarii