Dusă la Poliţie pentru că a pozat casa președintelui Iohannis

27 ianuarie 2016 16:11

O fostă jurnalistă din Sibiu a fost dusă la secţia de Poliţie pentru că a pozat casa preşedintelui Klaus Iohannis. Pentru că nu au avut de ce să o acuze, după aproape două ore în care a fost interogată, femeia a fost lăsată să plece acasă.

Alla Tofan a scris despre această întâmplare pe pagina sa de socializare şi susține şi că unul dintre SPP-iştii care păzeau casa preşedintelui mirosea a alcool.

Aşa o situaţie… când mergi pe stradă şi te iau jandarmii la secție că ai făcut o poză la casa lui Iohannis. (…) La secție nu au putut să mă acuze cu nimic, nu i-am scuipat, nimic. Am fost civilizată! P.S. Nu este niciun semnal că nu ai voie să faci fotografii. Am întrebat o colegă jurnalistă de la Sibiu dacă știau, mi-a spus că e o lege scoasă să protejeze intimitatea şi Securitatea președintelui. La secție, tipul de la SPP mirosea a alcool. A plecat #‎ceausescu… dar a lăsat ‪#‎securitatea moștenire”, scrie Alla Tofan.

Alla Tofan este jurnalist, activist pentru drepturile omului şi mediul înconjurător. În prezent şi-a mutat biroul la Paris.

În acest timp, reprezentanții Jandarmeriei Sibiu susțin că nu a avut loc nici un lucru extraordinar. „A fost o neînțelegere. Imobilul beneficiază de măsuri de protecție suplimentară„, a explicat Alexandru Costea, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro