Ea – dansatoare, părinţii – în SUA, la Consulat

21 octombrie 2010 13:46

Ana Maria Mocanu, una dintre apetisantele prezentatoare ale emisiunii “Fata de la miezul nopţii” de la Taraf TV, are multe alte calităţi în afară de faptul că dansează extrem de bine şi i-a cucerit deja pe telespectatorii postului de manele.

Tânăra de 23 de ani este foarte mândră de ceea ce face şi ne-a spus că nici familia ei nu are nimic împotriva faptului că ea dansează provocator la emisiune. Asta în ciuda faptului că părinţii ei lucrează la Consulatul României din New York, Statele Unite ale Americii. “Nu văd nimic rău în a dansa şi nimeni nu are ce să-mi reproşeze, mai ales că nu mă dezbrac, ci port costume foarte sexy”, a completat vedeta TV care mai are acum o dorinţă: aceea de a învăţa dansul la bară.
4568-300994-foto2.jpg
“În platoul emisiunii avem şi o bară. Din păcate, nu ştiu să o folosesc foarte bine şi mă gândesc serios să iau lecţii de la o profesionistă, toate pentru telespectatorii mei”, a conchis ea.

Ana Maria e de meserie make-up artist, ocupaţie pe care o practică acum din ce în ce mai puţin din cauza programului încărcat. “Am fost make-up artistul tuturor maneliştilor din România. I-am machiat pe Salam, pe Fata Morgana, pe Sorinel, pe Denisa şi pe mulţi alţii, atât pentru şedinţe foto, cât şi pentru videoclipurile lor”, ne-a spus Ana care prezintă acum de trei ori pe săptămână “Fata de la miezul nopţii” la Taraf TV.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro