05 Apr. 2009 19:58

Ea e Miss Martie

Distribuie

Caştigătoarea titlului de „Miss Martie – fata de la pagina 5” e o tanără de doar 21 de ani din Craiova, pe nume Elena Ramona Bulga. E studentă la Drept şi in paralel cochetează cu modellingul, ea fiind deja obişnuită cu podiumurile de prezentare din Romania, unde a defilat pentru creatori celebri precum Cătălin Botezatu sau Rita Mureşan.

3967-137693-miss.jpg

“Mulţumesc ziarului Libertatea pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Sper ca acesta să fie începutul unei cariere solide de manechin”, ne-a mărturisit Ramona, la doar câteva minute după ce Miss Februarie, Mirela Chirilă, i-a pus coroniţa pe cap.

3967-137682-1011foto2.jpg

În afară de titulatura de Miss Martie, Elena are şansa de a intra, la sfârşitul anului, în competiţia pentru o maşină de fiţe pentru femei şi un pictorial pentru calendarul Libertatea 2010.

3967-137683-1011foto3.jpg

Ea a mai câştigat, deja, o excursie pentru două persoane în străinătate, oferită de agenţia de turism Christian Tour, o rochie de seară unicat Diva by Sonia Trifan, un pachet complet de servicii oferit de Total Care şi un tatuaj la Planet Tattoo. Locul 2 a fost ocupat de Cristina Văituş din Bucureşti, locul 3 de Bianca Stoica din Timişoara, iar Premiul de Popularitate l-a obţinut Silvia Iosifescu din Bucureşti.

3967-137684-qwe.jpg

Fiica lui Ogică a fost prezentatoare

Printre invitaţii la evenimentul care a avut loc în Club Maxx din Bucureşti s-au numărat: Honorius Prigoană, Simona- Sensual, Alina Plugaru, Stelian Ogică, însoţit de… fosta iubită Crina, care, se pare, a revenit la sentimente mai bune faţă de el. Prezentatorii concursului au fost Raluca Ogică, fiica celebrului jucător la Loto, şi VJ Raru, iar invitat special – Sonia Trifan. Sponsorii evenimentului au fost: Club Maxx, Christian Tour, Diva by Sonia Trifan, Total Care şi Planet Tattoo, Armony Events& Models, Radio 21, hair stilistul Elena Oseaca (Helen Studio), make-up artist Adrian Pescariu şi Music Channel.

Loading...
Comentarii