MENIU CAUTĂ
12 Dec. 2018 12:58

Elena Băsescu a lansat o colecție de haine pentru mame și copii. Cine e creatoarea de modă din spatele proiectului

Distribuie

Elena Băsescu a lansat o colecție de haine pentru mame și copii, dedicată ocaziilor speciale din sezonul rece. Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu spune că oportunitatea acestui proiect a apărut în urma unei discuții cu creatoarea de modă Iulia Bălan.

Elena a explicat, într-o postare pe Facebook, și cum a apărut această idee de a crea modele de haine confortabile și ușor de purtat de către copii, în perioada iernii.

„Ideea unei colecţii de haine asortate mamă – copii s-a conturat cu mult timp în urmă, încă de pe vremea când mă pregăteam de botezul Sofiei. Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar, la botezul Anastiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit „să fie ca mama'.

Oportunitatea acestui proiect a apărut în urma unei discuţii cu prietena mea Iulia Bălan, o tânără creatoare de modă extrem de talentată şi cu experienţă, având know-how-ul gestionării unei afaceri. Ea îşi dorea să facă pasul următor: să realizeze hăinuţe pentru copii. Eu îmi doream o colecţie personalizată pentru mine şi copiii mei, însă era greu de pus în practică de una singură. Aşa a luat naştere proiectul ‘Elena Băsescu & Kids by Iulia Bălan'.

Este o primă colecţie dedicată ocaziilor speciale din sezonul rece. Experienţa de mamă m-a ghidat să aleg doar acele modele confortabile şi uşor de purtat de către copii. Sofia, fiind cea mai mare, a avut ultimul cuvânt.

Elena Băsescu are trei copii: Sofia, în vârstă de 5 ani, Traian, de aproximativ 4 ani, și micuța Anastasia, care are 6 luni (născută anul acesta, în iunie).

Elena Băsescu a afișat o apariție elegantă la botezul fetiței Adelinei Pestrițu. Și iubitul ei s-a asortat cu ținuta sa.

FOTO – ebakids.ro


Citește și… „Dosarele X” în Blejoi. Am fost în comuna prahoveană care pe 4 decembrie a fost cea mai poluată localitate din lume. «Nu am simțit nimic deosebit sau să se vadă ceva nor, mai deosebit. Nici miros»


 

Loading...
Comentarii