Elena Şmocot, femeia care şi-a eviscerat bebeluşul de 8 zile, condamnată la ani grei de puşcărie. Ce au decis judecătorii

23 februarie 2016 21:28

Elena Şmocot, tânăra de 27 de ani din Vaslui care, în luna august a anului trecut, şi-a eviscerat bebeluşul de 8 zile, a fost condamnată la 18 ani de închisoare. Decizia nu este definitivă.

O crimă îngrozitoare zguduia, anul trecut, oraşul Vaslui. Elena Şmocot, o tânără de 27 de ani, şi-a scos băieţelul în curte şi, după ce a constat că ar semăna cu amantul, aintrat în casă şi a dat cu el de podea de mai multe ori, până l-a omorât.

Apoi, a ieşit din nou în curtea casei şi a început să-l eviscereze „ca pe un pui”, scena îngrozitoare fiind văzută de celălalt băieţel al ei, în vârstă de 4 ani şi de un nepot de 7 ani.

Deşi anchetatorii au crezut, la început, că femeia nu avea discernământ când a comis crima, fiind în depresie post-natală, s-a dovedit ulterior că Elena Smocot a plănuit totul cu sânge rece, cu o seară înainte.

Tânăra a fost condamnată de judecătorii de la Tribunalul Vaslui la 18 ani de închisoare cu executare și 5 ani interzicerea unor drepturi. De asemenea, ea a fost decăzută din drepturile părinteşti. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Foto: estnews.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro