EXCLUSIV / A doua zi după ce și-a luat adio de la Ileana Ciuculete, Cornel Galeș a alergat să-și achite datoriile. Înmormântare de 15.000 de lei

20 martie 2017 23:30 De: ,

Distrus de durere, soțul artistei a reușit să se adune după tragedia trăită. Ce a făcut Cornel Galeș după înmormântarea Ilenei Ciuculete? Și-a achitat toate datoriile!

A plâns încontinuu, dar a reușit să se adune și să ducă la bun sfârșit poate cea mai grea îndatorire a sa de până acum! Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, a fost cel care s-a ocupat de tot ce a fost necesar pentru înmormântarea artistei.

Acesta a angajat o firmă specializată, iar după ce soția sa a fost condusă pe ultimul drum, el a fost să-și plătească toate datoriile. Numai la serviciul de pompe funebre, acesta a avut de achitat o sumă semnificativă, de 7400 de lei! Costurile au acoperit îmbălsămarea regretatei artiste, prosoapele și basmalele care s-au împărțit la parastasul de după înmormântare.

După slujba de la cimitir, soțul și cei doi fii ai Ilenei Ciuculete, împreună cu alte 60 de persoane, apropiate de familie, au mers la un restaurant de lângă Cimitirul Străulești. Și aici, soțul artistei a scos din buzunar peste 5000 de lei, la care se adaugă și cheltuielile făcute cu aranjarea mormântului. În total, înmormântarea Ilenei Ciuculete l-a costat pe Cornel Galeș nu mai puțin de 15.000 de lei. Ieri, împreună cu mama și fiii soției sale, acesta a mers din nou la cimitir, cu un buchet mare de trandafiri, așa cum i-a promis iubirii lui trecute în neființă, înainte de înmormântare.

Merge singur la nași

Cornel Galeș nu se va abate de la programul stabilit cu soția sa, înainte ca aceasta să-și găsească sfârșitul. Astfel, pe data de 25 martie, acesta se va duce la nașii lui de cununie. Acolo însă, soțul Ilenei Ciuculete și Doina Belu nu vor mai pune la punct detaliile nunții de argint, ci vor vorbi despre parastasul de 40 de zile. După ce și-a înmormântat soția și a rămas singur acasă, fără rudele care au înnoptat la el după înmomântare, Cornel Galeș a simțit nevoia să vorbească mai bine de o oră, la telefon, cu nașii lor.

Scuturat de duhovnic

Distrus de durere, după moartea soției sale, unul dintre primele gânduri ale lui Cornel Galeș a fost acela de a pleca după cea pe care a iubit-o până la moarte. Auzit de duhovnicul lor din tinerețe, bărbatul a fost scuturat de acesta, care l-a avertizat că, în cazul unui gest necugetat, nu va ajunge nicidecum lângă soția sa, ci pe mâna diavolului.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro