MENIU CAUTĂ
28 Feb. 2016 13:22 , de Maria Apostol

EXCLUSIV Fiica unei cunoscute astroloage din România a înnebunit toți șeicii din Dubai. Asta înseamnă să îți surâdă astrele!

Distribuie

Fiica Marianei Cojocaru, una dintre cele mai cunoscute horoscopiste din România, duce o viață de huzur în Dubai, unde este răsfățată numai cu daruri scumpe.

O clientă fidelă a televiziunilor, astrologul Mariana Cojocaru a făcut multe predicții despre vedete, însă oare viitorul fiicei ei l-a ghicit vreodată în stele? Și asta pentru că Eliza este o răsfățată a sorții ai putea spune, judecând după stilul de viață extravagant pe care îl are.
eliza cojocaru2
Tânăra locuiește în Dubai, unde trăiește într-un lux exorbitant și nu doar atât. Deși nu pozează cu vreun iubit, ea este răsfățată cu multe cadouri scumpe și zeci de buchete de flori, probabil de la admiratori care speră ca Eliza să le acorde atenție.
eliza cojocaru

Mariana Cojocaru nu a vorbit niciodată despre fiica ei în public, însă relația dintre cele două este una apropiată, iar astroloaga este foarte mândră de fiica ei.

Reamintim faptul că Mariana Cojocaru i-a prezis moartea lui Adrian Iovan cu șase ani înainte de accidentul aviatic din Apuseni.
mariana

Citește și: Horoscopul chinezesc în 2017. Ce noroc au zodiile de Metal în anul Cocoșului

Loading...
Comentarii