EXCLUSIV/ Prețul fericirii Irinei. Monica Gabor și-a anulat biletul de întoarcere în SUA, a pierdut 500 de dolari și a renunțat la toate planurile

20 mai 2017 23:00 De: ,

Vedeta și-a amânat cu încă două săptămâni întoarcerea în America, doar pentru a mai sta cu fiica sa. Monica Gabor a pierdut 500 de dolari după ce și-a anulat biletul de avion  și și-a reprogramat toate întâlnirile de afaceri pe care le avea.

Clipele petrecute alături de fiica sa nu pot fi înlocuite de nimic. Motiv pentru care Monica Gabor și-a prelungit cât a putut de mult șederea sa în România.

Monica Gabor pleacă din România

Chiar dacă trebuia să se întoarcă în America de mai bine de două săptămâni, Moni nu s-a putut despărți de Irina sub nicio formă. Astfel că, ea și-a anulat biletul de avion, pe care dăduse în jur de 500 de dolari. Și-a reprogramat, totodată, și câteva întâlniri de afaceri importante peste Ocean, evident, cu consimțământul iubitului său, Mr. Pink, cu care de altfel a vorbit zilnic în toată această perioadă.

Monica Gabor, vacanță de vis alături de fiica ei. cele mai frumoase ipostaze cu mama și fiica la Dubai

Monica Gabor, vacanță de vis alături de fiica ei. cele mai frumoase ipostaze cu mama și fiica la Dubai

La rându-i, fostul soț, Irinel Columberanu, și-a dat acordul ca Irina să rămână să locuiască alături de mama sa, în casa amicei ei, Mădălina Apostol. Asta în ciuda faptului că fiica sa a început școala.

”Irina a mers cu șoferul meu la școală, el o ia și o aduce înapoi, acolo unde locuiește cu mama sa. Când a ajuns acasă, m-a și sunat. Apoi a fost la dans, după care a ajuns iar la mama ei. Consider normal să-mi pese mai întâi de fericirea fiicei mele”, mărturisea acesta pentru Libertatea.

Și-a reintrat bine în rolul de mamă!

Astfel că, cele două, mamă și fiică, s-au bucurat la maxim de momentele petrecute împreună. Au fost la rudele Monicăi din Bacău, apoi într-o vacanță în Dubai, acolo unde fosta doamnă Columbeanu i-a făcut toate poftele micuței.

Nu s-a uitat la bani și i-a cumpărat Irinei tot ce și-a dorit și a dus-o în cele mai frumoase locuri. Moni și-a intrat în rolul de mamă și după ce Irina a început școala. A așteptat-o în fiecare zi acasă, cu masa pusă, i-a verificat cunoștințele dobândite în ziua respectivă. Cum însă nicio minune nu durează la nesfârșit, Monica și-a făcut deja bagajele pentru a se întoarce în America, iar Irina este pregătită să revină în vila din Izvorani a tatălui său.

”De fiecare dată spunem că ne simțim bine oriunde am fi. Am trăit niște experiențe unice, am înotat și cu delfinii. E important să petrecem timp împreună, care amândurora ne lipsește. Despărțirea e foarte grea, ca de obicei, dar ne bucurăm că există aceste tehnici moderne de a comunica.”, a declarat Monica pentru Libertatea, tristă că a venit momentul să se despartă din nou de fiica sa.

CITEȘTE ȘI:

Cum a așteptat-o Monica Gabor pe fiica ei de la școală. Vedeta are talente nebănuite

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro