Festivalul Internațional de Film de la Toronto, impresionat de povestea de eroism din ‘Stronger’

10 septembrie 2017 15:20

Festivalul Internațional de Film de la Toronto, impresionat de povestea de eroism din ‘Stronger,  povestea unui muncitor ale cărui picioare au fost amputate după explozia bombelor de la maratonul din Boston din 2013.

La 15 aprilie 2013, când Bauman în vârstă de 27 de ani se afla în apropierea liniei de sosire așteptând să apară prietena sa care participa la maraton, două bombe artizanale au explodat, provocând 3 morți și 264 de răniți.

 Festivalul Internațional de Film de la Toronto a fost un succes

În filmul său, regizorul american David Gordon Green (Prince of Texas) urmărește reconstrucția de durată, fără să ascundă tensiunile familiale, dar și formidabila dorință de viață a unui bărbat care a devenit mândria orașului și simbol al americanilor împotriva vicisitudinilor, potrivit Agerpres.

Pe covorul roșu, Jeff Bauman, îmbrăcat într-un tricou peste un șort gri din care apăreau cele două proteze, s-a pozat alături de cel care îl interpretează în film, actorul Jake Gyllenhaal, aducând și mai multă emoție momentului. „Nu îmi place să fiu prezentat ca un erou”, a spus Jeff Bauman, la conferința de presă de la Toronto.

După ce și-a recăpătat cunoștința pe patul de spital, el a ajutat poliția să-i indentifice pe cei doi autori ai atentatului, frații Tamerlan et Djohar Țarnaev. Primul a fost împușcat patru zile mai târziu de poliție, iar al doilea a fost condamnat la moarte.

Citește și


VIDEO/ Cabral a fost mai rău ca o femeie atunci când a dus-o pe Inoke la școală


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro