MENIU CAUTĂ
01 Dec. 2015 11:34

Fetele porno ale tenisului mondial! Agnieszka a pozat goală, iar ^sora ei, Ursula, a ieșit beată dintr-un club, cu părțile intime la vedere / FOTO

Distribuie

[gallery ids="1342228,1342229,1342230,1342231,1342232"]

Sportivii au intrat în vacanță, în acest final de an. Nici tenisul nu face excepție. În timp ce Simona Halep se pregătește în Poiana Brașov, pentru un sezon 2016 în forță, Agnieszka Radwanska, jucătoare care a triumfat la Turneul Campionioanelor, își face de cap în cluburi.

Surorile poloneze Agnieszka și Ursula Radwansla au petrecut într-un club din țara natală. 'Aga' (locul 5 WTA) a ieșit pe picioarele ei din club, însă sora ei, locul 94 WTA, a avut nevoie de prieteni, pentru a o duce la mașină, aceștia fiind nevoiți s-o care pe brațe. Fotografiile au fost postate pe site-ul sport.se.pl.

Atât de beată a fost Urszula, încât două taxiuri au refuzat s-o ia. Mai mult, în momentul ieșirii din club, paparazzi polonezi au fost pe fază și au surprins-o pe sportivă cu părțile intime la vedere. Asta în ciuda opoziției manifestate de Agnieszka.

Conform sursei citate, la petrecerea din Varșovia a luat parte și antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou.

Agnieszka a pozat goală

Nici Agnieszka nu este o fată prea cuminte, fiind poate chiar mai rebelă decât Ursula, cea care îi este și parteneră la dublu. 'Aga' a pozat în ipostaze nud, pe marginea unei piscine în care pluteau mingi de tenis, motiv pentru care a fost exclusă dintr-un grup catolic din Polonia pentru că a pozat nud în ediţia „Body Issue” a revistei americane ESP.

După publicarea fotografiilor nud, „Cruciada tinerilor” a anunţat excluderea sportivei pentru 'comportament imoral'. 'Prin trista sa acţiune, Agnieszka Radwanska şi-a anulat propriile afirmaţii', a anunţat organizaţia, care susţine că 'peste un milion de persoane au aderat la acţiunile' sale.

Ca şi în anii precedenţi, revista ESPN a publicat o serie de fotografii cu vedete ale sportului, cu scopul declarat de a promova frumuseţea trupului.

aga1aga2

Loading...
Comentarii