12 Oct. 2017 16:21

Gabriela Firea îl atacă pe Tudose: „Nu este o abordare onestă ca unul dintre colegii noştri să anunţe la televizor ceea ce intenţionează să facă”

Distribuie
Gabriela Firea îl atacă pe Tudose. Primarul Capitalei și videpreședintele PSD s-a lansat joi într-un atac la premierul Mihai Tudose: ”u este o abordare onestă ca unul dintre colegii noştri să anunţe la televizor ceea ce intenţionează să facă, a spus aceasta, la intrarea în sediul PSD, unde are loc ședința CEx.
”Am câştigat alegerile şi este normal să continuăm guvernarea. Cred că toate acţiunile noastre trebuie să fie îndreptate către români. Să nu uităm că cetăţenii acestei ţări au mare încredere în noi şi ne-au votat, ne-au ales pentru a munci atât în administraţia publică locală cât şi centrală. Orice coleg care are o nemulţumire sau o supărare cred că trebuie să o afirme întâi în cadrul forurilor de conducere ale partidului şi nu la emisuni televizate. Şi eu am nemulţumiri şi ş le-am spus de fiecare dată in forurile statutare şi nu m-am dus la emisiuni să spun ce am de afirmat şi ce trebuie să fie reglat şi corectat în interiorul partidului”, a spus Gabriela Firea.
Ea a menționat că în ”atunci când este vorba despre funcţii care sunt obţinute cu susţinerea partidului care a câştigat alegerile este foarte importantă opinia partidului, oricât de mult am crede noi că am ajuns în acele posturi doar datorită charismei personale sau a calităţilor pe care le-am dobandit între timp”.
„Suntem într-un punct critic, cred că nu este corect şi nu este o abordare onestă ca unul dintre colegii noştri să anunţe la televizor ceea ce intenţionează să facă, Vorbesc acum despre nişte principii, nu despre votul meu în CExN. Mi-aş dori din partea noastră, a tuturor mai multă responsabilitate, o concentrare mult mai adecvată faţă de nevoile românilor şi toate aceste nemulţumiri posibile frustrări trebuie sa fie intai anunţate în forurile de conducere şi nu în spaţiul public pentru că până la urmă nu fac altceva decât să întărească poziţia, să dea apă la moară criticilor noştri şi să slăbească partidul ceea ce noi nu ne dorim, pentru că am ajuns la guvernare cu un program foarte bun pe care românii doresc să-şi vadă pus în aplicare. Cum am putea noi să ne ocupăm de programul de guvernare dacă suntem mai atenţi la sondajele de oăpinie şi la alte aspecte pe care eu le consider derizorii?”, a mai spus Firea.

Conducerea PSD se reunește, joi după-amiază, la sediul central al partidului din Aleea Kiseleff, pentru a sta față în față cu premierul Tudose și a pune pe masă toate nemulțumirile din ultima perioadă. Șeful Executivului va prezenta lista miniștrilor de care nu este mulțumit și care trebuie să părăsească Guvernul, chiar dacă au susținerea partidului, și se va tranșa și problema ”amestecului partidului în activitatea executivă”.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, luni, 23 iulie 2018. Berbecii au o stare de spirit excelentă
Loading...
Comentarii