Foto | Ce vedetă are „paranteza” cea mai mare?

06 iunie 2010 21:03

Poate nu v-aţi prins că la poze stau in poziţii care le ascund defectele, dar Ramona Gabor, Andreea Mantea, Iulia Albu, Adelina Varciu şi Ilinca Vandici sunt crăcănate! Ultima chiar a fost poreclită “Regina Crăcă”! Dar îşi merită oare titlul? Noi nu ne-am putut hotărî care dintre ele are paranteza mai mare, aşa că vă invităm pe voi să alegeţi cea mai crăcănată vedetă din showbiz, pe www.libertatea.ro.

4428-260103-cr5.jpg 4428-260104-cr6.jpg
Oare de ce-o fi fost poreclită ILINCA VANDICI “Regina Crăcă”? A, staţi aşa: chiar e crăcănată! Lucru uşor de observat, căci blonda de la Antena 2 poartă numai rochii şi fuste scurte…  Uau, astea sunt picioare de vedetă Playboy? De la genunchi în jos, ANDREEA MANTEA stă pe nişte butucei cu paranteze! Când pozează în studio, bruneta are grijă să se lase fotografiată numai din unghiuri din care pare că are glezne fine şi picioare de manechin! Realitatea e însă alta…
4428-260100-cr1.jpg 4428-260101-cr2.jpg 4428-260102-cr3.jpg
 RAMONA GABOR a recunoscut că are o problemă cu parantezele şi chiar a încercat s-o rezolve, la clinica dr. Adina Alberts, unde şi-a făcut implanturi la gambe. Din păcate, nu a respectat indicaţiile postoperatorii şi s-a urcat pe tocuri, iar implanturile s-au deplasat şi a fost nevoită să şi le scoată… Acum, Ramona e din nou crăcănată… Paranteza Ramonei se vede cel mai bine în poza făcută înainte de operaţie (foto mic)  IULIA ALBU, soţia designerului de încălţăminte Mihai Albu, e o candidată serioasă pentru locul I în topul crăcănatelor. De ce, credem că puteţi observa şi singuri…  Atâta a defilat ADELINA, fosta nevastă a lui Liviu Vârciu, în sânii goi, încât atenţia tuturor a fost îndreptată către bustul ei. Când am reuşit, în sfârşit, să ne coborâm privirea, surpriză! Bruneta cea sexy are picioare strâmbe!
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro