MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 11:04

FOTO | Mașina cu care Valentin Ceaușescu gonea pe străzile din București

Distribuie

Masina cu care Valentin Ceaușescu gonea pe străzile din București a ajuns pe mâna unui colecționar, care a muncit din greu la ea pentru a o face să arate ca nouă. 

Valentin Ceaușescu a fost mândrul posesor al unui superb BMW pe care l-a achiziționat la sfârșitul anilor ’60, pe vremea când studia la Londra. Cu mașina sa, fiul dictatorului făcea senzație pe străzile din București, atunci când se întorcea din Londra, în vacanță.

Mașina cu care Valentin Ceaușescu gonea pe străzile din București a ajuns acum pe mâinile unui colecționar, pe nume Florin Petrescu. Acesta a achizițioant-o de la un prieten și a investit în ea pentru a o face să arate ca nouă.

„Este un BMW din 1969 si, din cate am aflat, i-a apartinut lui Valentin Ceausescu. Acum multi ani a fost cumparata de un prieten care a incercat sa o restaureze. A inceput reparatiile, dar cand n-a mai avut bani s-a oprit. Atunci s-a gandit la mine si m-a intrebat daca nu sunt dispus sa o cumpar, stiind ca eu sunt pasionat de BMW-urile foarte vechi', a declarat Petrescu pentru Auto Test Magazin.

Petrescu a refăcut carburatorul, instalația electrică, a reparat frânele și a schimbat fețele de uși. Pentru că piese pentru mașină se găseau foarte greu, colecționarul le-a căutat pe site-urile de licitații din străinătate.

Colecționarul își protejează „bijuteria', pe care o scoate pe străzi doar seara târziu, de teamă să nu o lovească prea des. „Cel mai lung și mai frumos drum pe care l-am facut a fost pe Transalpina și pe Transfăgărășan', a mai spus Florin Petrescu.


Când iese din 'Las Fierbinți', Văncică alias Celentano e …critic de teatru. 'Mă enervează Florin Piersic jr!'!

Loading...
Comentarii