04 Feb. 2008 18:05

Gabriela Cristea, in amor cu fostul sot al Anamariei

Distribuie

Gabriela Cristea, vedeta care face si desface cupluri la emisiunea ‘Nora pentru mama’, de la Kanal D, i-a picat cu tronc lui Marcel Toader, fostul sot al interpretei Anamaria Ferentz. Patronul complexului Blue Ciel si vedeta de televiziune au fost vazuti impreuna, vinerea trecuta, la un restaurant din Bucuresti.  


Gabriela a plecat de-acasa, din zona Dorobanti, in jurul orei 20.40, insotita de fostul sot al cantaretei Anamaria Ferentz. Cei doi isi propusesera sa cineze in oras, asa ca s-au oprit  la restaurantul Trattoria Verdi. Acolo, Gabriela si Marcel au luat masa si au discutat pana aproape de miezul noptii. Ei au plecat tot impreuna de la restaurant, Marcel Toader conducand-o pe vedeta acasa. In prezent, nici Gabriela si nici Marcel nu mai sunt implicati in alte relatii. Vedeta Kanal D tocmai s-a despartit de iubitul ei, in vreme ce omul de afaceri a pus punct, cu ceva vreme in urma, casniciei cu fiica primarului din comuna Berceni. Cei doi s-au casatorit in 2005, iar in prezent sunt separati. Prieteni apropiati ai lui Marcel Toader sustin ca acesta si Gabriela traiesc un inceput de idila, care se anunta extrem de patimasa.


A fost insurat 3 luni cu Anamaria Ferentz


Marcel Toader a devenit un personaj cunoscut in lumea mondena bucuresteana dupa casatoria-fulger pe care a avut-o cu cantareata Anamaria Ferentz. Aceasta a durat numai 3 luni si s-a finalizat cu un divort spectaculos. La vremea respectiva, Ferentz l-a acuzat pe Marcel ca ar fi un tip violent.

Comentarii
← Inchide