04 Oct. 2007 17:53

Geoana: ‘Lui Iliescu sa-i fie rusine

Distribuie

‘Parintele’ PSD, Ion Iliescu nu mai e dorit de unii colegi. Senatorul are dusmani in partid pentru ca a fost indisciplinat.


Deputatii Filip Georgescu si Constantin Tamaga cer conducerii partidului excluderea imediata a lui Ion Iliescu pe motiv ca acesta nu a respectat disciplina de partid.

‘Sunt socat ca parintele PSD, Ion Iliescu, isi permite sa voteze impotriva, in conditiile in care era in joc prestigiul partidului. Mircea Geoana ar trebui sa-l excluda’, a spus Georgescu.

Ieri, liderul PSD, Mircea Geoana, le-a retras sprijinul politic senatorilor Razvan Theodorescu si Ion Solcanu si deputatilor Alin Teodorescu si Dan Mihalache, dar nu l-a iertat nici pe Iliescu, acuzandu-l ca este portdrapelul guvernului Tariceanu. ‘Sa-i fie rusine, caci este portdrapelul guvernului PNL’, a spus Geoana


Si ei au fost pedepsiti


Ion Solcanu 


Dan Mihalache


Alin Teodorescu


 Razvan Theodorescu


Si liderul PD, Emil Boc, a facut curatenie in partid


Pentru ca au votat impotriva ordinelor primite de la conducere, adica pentru sprijnirea guvernului Tariceanu, deputatul Liviu Nistoran (foto stanga) si senatorul Radu Tarlea (foto dreapta) au fost exclusi, ieri, din PD.


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Bălan a descoperit secretul unei căsnicii fericite
Loading...
Comentarii