MENIU CAUTĂ
26 Oct. 2018 21:00

Horoscop sâmbătă, 27 octombrie 2018. Racii primesc sprijinul mult dorit

Distribuie

Horoscop sâmbătă, 27 octombrie 2018. Racii primesc sprijinul mult dorit

Horoscop 27 octombrie 2018 - Berbec:
Va trebui să faci un efort ca să poți respecta un anumit plan astăzi. Vor apărea mai multe motive de a pierde timpul, decât de a-l petrece cu folos.

Horoscop 27 octombrie 2018 – Taur:
Ești tentat să te enervezi la orice pas pentru că simți nevoia să forțezi situațiile care nu merg așa cum vrei tu. Din fericire, este o zi în care nici nervii nu țin prea mult.

Horoscop 27 octombrie 2018 – Gemeni:
Treci prea ușor de la una la alta, de la o idee la care țineai mult, la una care chiar o contrazice. Asta s-ar putea să te obosească și nu doar pe tine.

Horoscop 27 octombrie 2018 – Rac:
Te simți sprijinit din mai multe direcții și ai puterea de a-ți recupera curajul, ca să poți privi cu mai multă încredere spre oamenii de care crezi că depinde viitorul tău.

Horoscop 27 octombrie 2018 – Leu:
Ești capabil să te extragi elegant din orice situație care te face să pierzi timpul, dar poate ar trebui să evaluezi cu atenție aceste situații, ca să nu îi excluzi și pe cei dragi.

Horoscop 27 octombrie 2018 – Fecioară:
Dorința ta de a trece la treabă poate intra în contradicție cu planurile pe care le-au făcut ceilalți. Ar fi util să îi consulți, înainte de a lua decizii.

Horoscop 27 octombrie 2018 – Balanță:
Te interesezi de cei dragi, dar în condițiile tale și ai nu vor aprecia aceste restricții. Mai bine te apropii de ei și cauți să îi înțelegi, ca să eviți conflictele inutile.

Horoscop 27 octombrie 2018 – Scorpion:
S-ar putea să alegi o variantă care te va surprinde și pe tine, ca să ieși dintr-o problemă financiară, să scapi de o datorie sau să faci o surpriză unei persoane dragi.

Horoscop 27 octombrie 2018 – Săgetător:
Ești în mișcare astăzi și bine ar fi să folosești acest dinamism ca să rezolvi treburile restante, dar fără să ai pretenția, de la tine, să le finalizezi pe toate.

Horoscop 27 octombrie 2018 – Capricorn:
S-ar putea să te orientezi greșit, dacă te lași cucerit de o idee care ți se pare strălucită și vrei neapărat să o vezi pusă în aplicare.

Horoscop 27 octombrie 2018 – Vărsător:
De la cei dragi vin bucuriile acestei zile și dacă mai apar și unele motive de nemulțumire, vei ști cum să le pui la locul lor, ca să nu îți umbrească ziua.

Horoscop 27 octombrie 2018 – Pești:
Te ocupi de casă și de familie, poate vei ajunge chiar la nivel de detaliu, acolo unde nu ai mai ajuns până acum. Toate bune și frumoase, dacă nu devine o sursă de stres.


Citește și PREVIZIUNILE URANIEI

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Ce spune deputatul PSD Florin Iordache despre gestul obscen din Parlament
Loading...
Comentarii