Horoscop: Ce obiecte îţi poartă noroc în funcţie de zodia ta

01 noiembrie 2012 05:16

Dacă norocul te-a ocolit în ultimul timp, poate că ai nevoie de un talisman care să-l aducă înapoi. Iate ce obiecte aduc noroc fiecărei zodii.

Berbec

Eşti un semn de foc, ceea ce înseamnă că îţi poartă noroc culorile aprinse – roşu, portocaliu – şi simboluri precum steaua, luna, soarele. Pentru femei, sunt norocoase bijuteriile cu rubine. Dacă eşti pasionată de Feng Shui, încearcă să porţi la tine simbolul Dorje – simbolul budist al tunetului.

Taur

Zodia ta este guvernată de Venus, iar metalul favorit al zeiţei Venus era cuprul. Îţi poartă noroc accesoriile din cupru, dar orice bijuterie din metal cu pietre îţi poate aduce bogaţie, sănătate şi dragoste. În general, poartă asupra ta elemente care provin din pământ pentru că eşti un semn de pământ. Pentru a atrage norocul în casă, agaţă deasupra uşii o potcoavă de fier.

Gemeni

Fiind un semn de aer, ţi se potrivesc fluturii, libelulele sau păsările. Aceste simboluri „înaripate” îţi aduc popularitate, creativitate, imaginaţie şi libertate. Ca să fii mai comunucativă şi mai creativă, ţine în casă sau pe birou o pană de pasăre. Ca să alungi ghinionul, e bine să ai mereu la tine o oglindă.

Rac

Elementul tău este apa, deci îţi poartă noroc peştii, delfinii, steluţele de mare sau alte simboluri care au de a face cu apa. Ca să atragi fericirea în dragoste, poartă scoici sau perle. Iar pentru noroc în carieră ai nevoie de o bjiuterie din argint în formă de lună.
Citește continuarea articolului pe www.unica.ro!
 
 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro