Horoscop Urania 8 – 15 noiembrie 2014. Peste 20 de aspecte negative importante

06 noiembrie 2014 17:46

În răstimpul cuprins între 8 şi 15 noiembrie, se vor înregistra nişte relaţii astrale nu tocmai uşor de suportat.

Într-o direcţie sau alta de viaţă, fiecare dintre noi va primi unul sau mai multe impulsuri din cele peste douăzeci de conotaţii negative pe care le realizează planetele în mersul lor: opt şi, la un moment dat (între 13-14 noiembrie), nouă cuadraturi pe direcţia Leu/Scorpion; dacă luăm în calcul şi intervenţia Nodului Nord al Lunii, vor fi chiar 12!
Pe relaţia Berbec/Capricorn vor fi patru şi, respectiv pe 11 noiembrie, 8 cuadraturi şi opoziţii. Pe 11/12 noiembrie acest context este corectat sau compensat de multiple trigoane regale construite de tranzitul Lunii prin zodia Racului, de unde stabileşte frumoase relaţii cu planetele aflate în Scorpion (Soare, Mercur, Venus, Saturn) şi Peşti (Neptun, Chiron). Un alt eveniment astrologic este intrarea planetei Mercur în zodia Scorpionului la începutul zilei de 9 noiembrie; asta după ce îşi mai făcuse o dată intrarea în acest semn, pe 28 septembrie.
Dar atunci nu a stat decât puţin, fiindcă, intrând în mişcare aparent retrogradă, a părăsit Scorpionul, a revenit în Balanţă şi, timp de 43 de zile, le-a permis nativilor din Balanţă să revină asupra unor gânduri sau decizii întemeiate fie pe informaţii noi, esenţiale, fie pe o analiză mai serioasă, dându-le astfel şansa să corecteze din mers ceva prost început. Noi publicăm aceste previziuni, azi, 7 noiembrie.
Până pe 9 noiembrie, la ora 2 noaptea, aceşti nativi mai au la dispoziţie timp să mediteze, să revină, să verifice motivaţia şi legitimitatea unei hotărâri sau atitudini pe care le-au adoptat în răstimpul scurs de la sfârşitul lui septembrie până în prezent.
Click pe zodie pentru a citi horoscopul:

Berbec Berbec Taur Taur Gemeni Gemeni Rac Rac Leu Leu Fecioara Fecioara
Balanta Balanta Scorpion Scorpion Sagetator Sagetator Capricorn Capricorn Varsator Varsator Pesti Pesti
Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro