Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 2 – 8 ianuarie 2016. Un Mercur capricios şi un Marte determinat

30 decembrie 2015 16:40

Perioada cuprinsă între 2 şi 8 ianuarie 2016 se caracterizează prin două mişcări care schimbă raportul de forţe între astre pe termen scurt.

În ziua de 2 ianuarie, la ora 4:20′, planeta Mercur va intra în Vărsător. Doar că, în ziua de 6 ianuarie, la ora 8 dimineaţa, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă (până la 25 ianuarie) şi, în seara zilei de 8 ianuarie, la ora 22:00′, va reveni în Capricorn, semn pe care îl va parcurge până pe 14 februarie când va intra din nou în Vărsător.
Aşadar, cei născuţi în Vărsător nu vor avea parte, în săptămâna analizată de noi, decât de o „adiere” dinspre o planetă în armonie cu natura intrinsecă a zodiei lor, trebuind să aştepte încă şase săptămâni până când aceasta le va tranzita definitiv zodia.
Marte va intra în Scorpion, în domiciliul său nocturn, pe 3 ianuarie, la ora 17:40′, zodie pe care o va străbate până pe 5 martie, ora 17.
În această perioadă planetele realizează o serie de aspecte interesante:

Click pe zodie pentru a citi horoscopul:

Berbec Berbec Taur Taur Gemeni Gemeni Rac Rac Leu Leu Fecioara Fecioara
Balanta Balanta Scorpion Scorpion Sagetator Sagetator Capricorn Capricorn Varsator Varsator Pesti Pesti
Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro