MENIU CAUTĂ
15 Dec. 2017 11:12

UPDATE | Încă un atac la metrou. O femeie a fost amenințată cu moartea. Suspecta a fost reținută | FOTO

Distribuie

UPDATE ora 13.oo  Elementele care au condus la depistarea ei au fost cele de vestimentație „și alte chestiuni pe care le-au luat în calcul colegii noștri”, a spus Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, într-o conferință de presă susținută azi. 

Aceasta a adăugat că între reclamantă și agresoarea sa nu a existat contact fizic și că femeia de 57 de ani ar fi spus ceva legat de copiii ei, care ar fi decedați.

A mai fost primită, prin e-mail, o plângere referitoare la o agresiune similară, iar acum se fac verificări pentru a se vedea dacă este vorba despre același tip de agresiune, comisă de aceeași persoană.

UPDATE ora 11.30. Poliția Capitalei a reținut, în jurul orei 11.30, o persoană suspectă că ar fi autoarea celui mai recent atac de la metrou. Oficiali din Poliția Română au declarat pentru Libertatea că au un prim suspect în cazul incidentului de vineri de la stația de metrou Unirii 2, femeia fiind audiată la această oră la Poliția Transporturi.

Femeia a fost găsită de polițiști în stația de metrou Pipera și urmează să se stabilească dacă este aceeași persoană cu cea surprinsă în imaginile camerelor de supraveghere din stația Unirii 2.

Încă un atac la metrou a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 10.00. Poliția intervine, după ce o femeie a fost amenințată cu moartea la stația Unirii 2. Suspecta are aproape 60-65 de ani, constituție robustă și este îmbrăcată cu mai multe rânduri de haine. Cel mai probabil este o persoană fără adăpost.

Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea femeii bănuite de comiterea infracţiunii. Potrivit martorilor, agresoarea i-ar fi spus unei femei aflate pe peron „Nu scapi de mine'.

„Rugăm cetățenii să respecte indicațiile colegilor noștri aflați în stațiile de metrou și să manifeste prudență. În această dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre. Pe braț purta o haină de culoare neagră', au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

Polițiștii cer ajutorul tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea surprinsă de camerele de supraveghere. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.

Marți, o informație zguduia întreaga țară. O tânără de 25 de ani fusese ucisă la metrou, împinsă fiind pe șine, fără vreun motiv aparent, de o necunoscută.  Crima s-a petrecut în stația de metrou Dristor 1, după ce, anterior, femeia avusese o tentativă similară eșuată, în stația Costin Georgian.

 

Loading...
Comentarii