MENIU CAUTĂ
16 Apr. 2011 13:06

Jurnalul Conspiraţiei: «În 1987, a avut loc, pe Terra, prima confruntare armată între oameni şi extratereştri»

Distribuie

Generalul Emil Străinu (foto), specialist în arme neconvenţionale, scrie în Jurnalul Conspiraţiei că regimentul de rachete antiaeriene sovietice se afla într-o misiune de exerciţiu în Siberia, în 1987. Apariţia obiectului zburător, care nu avea ce să caute acolo, a alertat imediat conducerea regimentului. După somaţiile de rigoare, la care nu s-a primit nici un răspuns, sovieticii au deschis focul.
OZN-ul s-a prăbuşit, iar 25 de militari au fost trimişi în recunoaştere. Dintre ei au supravieţuit doar doi, care aveau să povestească ulterior cum s-a petrecut primul conflict între oameni şi extratereştri. Acei martori au spus că din navă ar fi ieşit cinci fiinţe umanoide, care s-au contopit într-o sferă luminoasă. La scurt timp, sfera, care scotea sunete ascuţite puternice, a explodat, iar cei cinci extratereştri au dispărut. În urma lor, 23 dintre militarii trimişi în recunoaştere au rămas «pietrificaţi»: corpurile lor, lipsite de viaţă, erau mult mai rigide decât cele ale morţilor obişnuiţi şi aveau consistenţa pietrei', precizează generalul Emil Străinu, în revista Jurnalul Conspiraţiei.
Obiectul ar fi fost preluat de KGB
Potrivit publicaţiei, nava extraterestră şi cadavrele soldaţilor au fost transportate în laboratoarele KGB, serviciul secret sovietic. Specialiştii ruşi ar fi concluzionat că militarii au fost bombardaţi cu o sursă necunoscută de energie, care, practic, i-a pietrificat, prin transformarea apei din organism într-o substanţă cu structura moleculară necunoscută, nemaiîntâlnită pe Terra.
Povestea a fost făcută publică de un ofiţer rus
În acea vreme, între Statele Unite şi Uniunea Sovietică exista un acord secret care prevedea sprijin şi informare reciprocă în cazul apariţiei pericolelor de origine cosmică sau pentru contracararea unui atac extraterestru. Acest incident, singurul caz de conflict deschis între oameni şi extratereştri, a fost ascuns însă de KGB. Abia în 1991, în urma dezmembrării URSS, documentele au ajuns la americani. Povestea a fost făcută publică de un fost ofiţer KGB, abia în anul 2001', ne-a spus generalul Emil Străinu, doctor în ameninţări neconvenţionale.
Ţările socialiste intrau în alertă de invazie nepământeană la indicativul «Cosmos»
Armatele tuturor ţărilor din fostul bloc socialist, semnatare ale Tratatului militar de la Varşovia, inclusiv România, aveau o înţelegere comună privind pregătirea unei riposte în caz de pericol de invazie extraterestră. Măsurile specifice de contracarare trebuiau luate imediat ce se primea indicativul «Cosmos»', ne-a mai declarat generalul Emil Străinu.

Loading...
Comentarii