Kreator, Decapitated și Dagoba cântă la București în 2018

04 septembrie 2017 12:14

Kreator, Decapitated și Dagoba cânta la București pe 25 ianuarie 2018 la Arenele Romane din  cadrul primului mare show de metal al anului ! Concertul face parte din turneul Kreator – „Gods Of Violence”, nume purtat și de cel mai recent album al germanilor, turneu care ajunge în sfârșit și în România!

Kreator se întoarce la București dupa prestatia de la Metalhead Meeting 2016. Vin cu un nou album, Gods of Violence care a fost primit foarte bine atât de fani, cât și de presa de specialitate. Cu nu mai putin de 35 de ani de activitate, timp in care si-au castigat un loc în careul de asi numit ‘Big 4 of Teutonic Thrash Metal’ alături de Destruction, Sodom și Tankard, Kreator va urca pe scena Arenelor Romane unde vor interpreta piese atât de pe cel de al 14-lea lor material, cât și de pe albumele intrate deja în istoria Thrash Metalului.

Kreator, Decapitated și Dagoba, la Arenele Roman

Decapitated

Decapitated revin și ei în București după ce ultima oară au cântat în primăvara lui 2016 în Fabrica. De la ultima lor venire, polonezii au mai lansat un album intitulat ‘Anticult’. Acest lucru s-a întâmplat pe 7 Iulie. Despre ‘Anticult’ Vogg a declarat că toți membrii formatiei au participat activ la compunerea sa, iar rezultatul s-a văzut, discul fiind foarte bine primit de presa de specialitate.

Dagoba

Dagoba împlineste anul acesta 20 de ani de existenta timp in care au lansat 7 albume, dintre care ultimul, Black Nova a aparut pe 25 August. Bazele formației au fost puse de Pierre ‘Shawter’ Maille in 1997 iar primul album a fost lansat în 2003. Formația a continuat să crească atrăgând atentia mai multor artisti ai scenei metal internationale. Ca urmare, pentru album ‘What Hell Is About’ francezii au colaborat su Simen Hestnaes, cunoscut mai bine ca ICS Vortex (Dimmu Borgir, Arcturus, Borknagar). Au urmat apoi deschideri pentru Machine Head si Metallica si un turneu alaturi de In Flames si Sepultura. In momentul de fata Dagoba înseamnă Pierre ‘Shawter’ Maille – voce, Werther Ytier – bass, Jean-Laurent ‘JL’ Ducroiset – chitara si Nicolas Bastor.


Cum se menţine veterana Marina Voica în formă, la 81 de ani. ”Fac gimnastică o oră pe zi și dansez singură în casă!”


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro