La 21 de ani, era şefa contrabandiştilor

08 ianuarie 2016 21:45

La doar 21 de ani, Adina Gabriela Prisacariu, din Botoşani, trăieşte periculos. Mereu cu poliţia pe urme după ce a produs câteva accidente grave de circulaţie, dintre care unul mortal, în care şi-a pierdut viaţa chiar soţul ei, moldoveanca a fost, până la urmă, reţinută pentru contrabandă.

Acum mai bine de un an şi jumătate, frumoasa moldoveancă intra în vizorul poliţiştilor după ce producea un teribil accident rutier în care pierea chiar soţul ei.
Faptul că a rămas fără permis de conducere nu oprit-o pe blonda de 21 de ani – cercetată pentru ucidere din culpă -, să-şi continue aventurile pe şoselele pe care fie a “zburat” cu viteze ameţitoare, fie a mai produs câte un accident, fie a fost urmărită de echipaje ale poliţiştilor rutieri.
Ultima păţanie în trafic a Gabrielei a fost o spectaculoasă răsturnare cu maşina, cascadorie care i-a costat pe amicii ei aflaţi în autoturism câteva contuzii şi o sperietură straşnică.
Alimenta un întreg oraş
Precum un infractor ce-şi respectă blazonul, tânăra moldoveancă s-a implicat, spun procurorii DIICOT, şi în traficul cu ţigări. Filată temeinic de poliţiştii de la Crimă Organizată, dar şi de “spionii” SRI şi ai “Internelor”, Gabriela a “căzut”, alături de alte trei persoane dintr-o grupare de contrabandişti, în urma unei acţiuni în care au fost făcute 12 percheziţii care au vizat adrese din Focşani şi Suceava.
Captura s-a ridicat la peste 6.000 de pachete de ţigări de contrabandă, 24.700 de lei, 3.930 de euro, 160 de lire sterline, dar şi la trei maşini, telefoane mobile, laptopuri şi tablete folosite de traficanţi. Surse judiciare o plasează pe botoşăneancă în postura de lider al reţelei de contrabandişti de ţigări, ea fiind cea care ar fi furnizat marfa ce urma să ajungă pe piaţa neagră din Focşani.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro