La 62 de ani, Gheorghe Turda se însoară cu prima lui dragoste

03 iulie 2010 14:15

N-o fi Gheorghe Turda la prima tinereţe, dar… urmează să se însoare cu iubita de atunci, Teodora, pe care a cunoscut-o într-o tabără studenţească.

Rămas văduv de aproape doi ani, de când soţia lui a fost învinsă de leucemie, Gheorghe Turda (62 de ani) se pregăteşte acum de nuntă. Iar aleasa lui este nimeni alta decât Teodora, prima lui iubire, pe care o alintă Teo. Cei doi s-au cunoscut când erau studenţi, într-o tabără, dar relaţia de atunci n-a ţinut. Destinul a făcut ca ei să se reîntâlnească de curând, iar flacăra iubirii s-a aprins din nou.

“Pe Teodora am cunoscut-o în urmă cu mulţi ani, când eram studenţi amândoi. Au trecut 39 de ani de când i-am dat primul inel de logodnă, dar nu ne-a fost dat să rămânem împreună. Recent, i-am oferit un nou inel de logodnă. Urmează să facem nunta şi să stabilim unde vom locui în viitor, în Germania sau aici, în România”, ne-a mărturisit interpretul de muzică populară.4456-270062-t2.jpg

A fost îndrăgostit de Prinţesa Lia

Gheorghe Turda spune că prin 1976 a făcut o pasiune pentru Prinţesa Lia (foto). A cunoscut-o pe Alteţa Sa în timpul unui turneu în SUA şi recunoaşte că i-a făcut ochi dulci. “Pe atunci, eram student şi cântam la Rapsodia. Cu ocazia unui concert pe care l-am susţinut în Parcul Washington, în 1976, i-am făcut ochi dulci. Din păcate, am rămas doar cu atât! Prinţesa Lia a fost o femeie frumoasă, arată şi acum bine. Eu sunt prieten şi cu Prinţesa Lia, şi cu Prinţul Paul”, ne-a dezvăluit interpretul.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro