MENIU CAUTĂ
20 Feb. 2015 20:03

Viitorul – CSMS Iași 0-3. Un fleac! I-au ”Ciucurit!”. Nicoliță a debutat degeaba la echipa ”Regelui”

Distribuie

Pauza de iarnă nu le-a priit elevilor lui Gică Hagi. În primul meci al returului, Viitorul, aflată în bejenie la Chiajna, a evoluat penibil și a arătat ca o echipă de liga a doua.

Nici intrarea lui Bănel Nicoliţă, în repriza secundă, nu i-a ajutat pe jucătorii 'Regelui'. Eroul partidei a fost Alexandru Ciucur, care a reușit o dublă (26, 85). Florin Plămadă a contribuit și el la acest scor de neprezentare, prin golul cu care a dublat avantajul oaspeților (85).

 

min. 90+3: Fluier final

min. 90+1: Schimbare la CSMS Iași: Golubovici este înlocuit de Boiciuc.

min. 85: GOL CSMS! CIUCUR reușește dubla, după o acțiune personală, încheiată cu un dribling scurt și un șut din careu, fără speranțe pentru Buzbuchi.

min. 83: Golubovici șutează, de la 15 metri, puțin pe lângă poartă.

min. 73: Schimbare la Viitorul: Sava este înlocuit de Gavra.

min. 55: Enescu șutează, de la 20 de metri lateral dreapta, pe lângă poartă.

min. 48: Mitrea execută o lovitură liberă de la distanță, peste poartă.

Schimbare la Viitorul: Cătălin Munteanu este înlocuit de Bănel Nicoliță. Henrique este introdus și el.

min. 45+3: Pauză

min. 45+2: GOL CSMS IAȘI! FLORIN PLĂMADĂ dublează avantajul oaspeților, după un corner de pe partea stângă, la o învălmășală în careul gazdelor.

min. 26: GOL CSMS IAȘI! CIUCUR deschide scorul, după o acțiune peronală, în care a trecut ca prin brânză de apărarea gazdelor.

min. 6: Grahovac, portarul oaspeților, s-a accidentat și este înlocuit de Caparco.

min. 6: Tănase, singur cu Grahovac, a ratat o ocazie uriașă. Portarul ieşenilor s-a accidentat!

A început meciul!

Tribunele stadionului Concordia din Chiajna sunt aproape goale!
Arbitrul partidei este Adrian Comănescu.

Echipe de start

Viitorul: Buzbuchi – Cr. Manea, Mitrea, Puțanu, Sava – Căt. Munteanu, Daminuță – Mitriță, Benzar, Tănase – Bonilla. Antrenor: Gheorghe Hagi.
Rezerve: Albuț, Mamele, Gavra, S. Pană, Nedelcu, Nicoliță, Henrique.

Iași: Grahovac – Mihalache, Plămadă, Mitic, Voicu – Enescu, Ciucur – Onduku, Bole, Țigănașu – Golubovic. Antrenor: Nicolo Napoli.
Rezerve: Carpaco, Bosoi, Boiciuc, L. Mihai, Markovic, Moisii, Coșereanu

_________________________

Viitorul întâlnește CSMS Iaşi, de la ora 18:00, la Chiajna, în meciul de deschidere al returului Ligii I de fotbal. Partida poate fi urmărită pe DigiSport, Look Plus şi DolceSport.

Fostul secretar general adjunct al Federaţiei Române de Fotbal, Cristian Bivolaru, a fost numit în funcţia de director general la echipa Viitorul.

'Cristian Bivolaru este un om de fotbal cu o experienţă apreciabilă. Va fi director general cu răspundere administrativă', a spus Gică Hagi, care l-a prezentat, ieri, pe Bivolaru.

Alături de Bivolaru au fost prezentate și achizițiile Viitorului. În această iarnă, echipa condusă de Gheorghe Hagi a reuşit câteva transferuri de senzaţie, printre care Pârvulescu sau Bănel Nicoliţă. Au mai venit Călin Albuţ, Andrei Vaştag, Cătălin Munteanu, Henrique de Jesus Bernardo și francezul Fabrice Olinga. Bănel va fi titular la echipa lui Hagi -revine în Liga I după patru ani, în timp ce Olinga lipsește din lotul echipei, el nefiind încă legitimat.

CSMS Iaşi începe cursa pentru evitarea retrogradării din Liga I de fotbal, obiectivul actual al grupării care, în vara trecută, se gândea la un loc la mijlocul clasamentului.

Prin transferurile făcute, Viitorul a câştigat experienţă faţă de tur, însă a pierdut din viteză. Nicolo Napoli e foarte mulţumit de lotul pe care-l are la dispoziţie, ne-am pregătit foarte bine în această iarnă, avem încredere că putem porni cu dreptul' a declarat preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea.

Oaspeții au câteva probleme de lot, Creţu, Olah, Braga și Bădic fiind accidentaţi, iar Ciucă, adus de la Reșița, suspendat.

Echipe probabile

Viitorul: Buzbuchi – Cr. Manea, Daminuţă, Mamele, Mitrea – S. Pană, Benzar – Nicoliţă, Căt. Munteanu, Fl. Tănase – Bonilla. Antrenor: Gheorghe Hagi.

CSMS Iași: Grahovac – I. Voicu, Mihalache, Fl. Plămadă, Ţigănaşu – Al. Ciucur, Mitic, Enescu, Bole – Onduku, Golubovic. Antrenor: Nicolo Napoli.

 

Loading...
Comentarii