Mesaj de la Iohannis! Toți trebuie să știe asta!

22 ianuarie 2016 15:17 De: ,

Șeful statului vrea ca în acest an reforma în educație să fie una dintre axelel principale de dezvoltare ale României în acest an. În acest sens șeful statului vrea ca toți românii să participe la o dezbatere națională pe această temă,fapt pentru care îi invită pe doritori să-și spună părerile.

„Administrația Prezidențială, prin Departamentul Educație și Cercetare, lansează în dezbatere publică criteriile pentru includerea evenimentelor organizate, sub egida „Dezbaterii Naţionale pentru Educaţie şi Cercetare – România educată”, de către orice entitate care dorește să se implice în reforma educației. Administrația Prezidențială propune astfel un demers flexibil și participativ, care să permită adaptarea sa permanentă la nevoile societăţii.

În anul 2016, Dezbaterea Naţională pentru Educaţie şi Cercetare, inițiată de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va viza principalele opțiuni strategice ale României privind sistemul național de educație și cercetare, care vor fi apoi transformate în obiective de țară și integrate într-o viziune pe termen lung (2018 – 2030). Astfel, orice eveniment cu rezultate relevante pentru acest demers va putea fi inclus în cadrul dezbaterii publice lansată de Administrația Prezidențială, în condiţiile în care respectă un set de criterii transparente. Documentul care descrie aceste criterii este supus dezbaterii publice, fiind disponibil la adresa http://bit.ly/1PsocBh. Punctele de vedere pot fi trimise pe adresa educatie@presidency.ro, până la data de 7 februarie 2016″, a transmis Administratia Prezidentiala.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro