MENIU CAUTĂ
21 Iun. 2012 12:16

Mirela, soția lui Bogdan Stelea: «Nu ne certăm niciodată»

Distribuie

“Poza a fost realizată pe un vas de croazieră, în Dubai. E pentru prima dată când o astfel de fotografie e acordată presei”, ne-a dezvăluit designerul, care spune că soţul ei e mândru de felul cum îşi menţine silueta: “Un ma­re merit îl are şi faptul că am lângă mine un sportiv care şi la 44 de ani arată impecabil. La noi, sportul e o politică de familie. Merg la sa­lă o dată la do­uă zile şi consum numai mâncăruri naturale şi uşoare: supe, pui, legume, iaurturi şi salate”.
Cu o asemenea siluetă, nu-i de mirare că Mirela a fost solicitată pentru a poza goală în revistele pentru bărbaţi. “Am primit propuneri de la mai multe publicaţii, însă atât timp cât mi se cere să pozez nud în stilul clasic, răspunsul meu este nu. Dacă fotografiile sunt artistice şi nu mă expun în totalitate, atunci poate mă gândesc de două ori”.

Mirela se declară o femeie fericită alături de cel poreclit “Arnold”: “Am lângă mine un bărbat minunat, care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Suntem făcuţi unul pentru celălalt, suntem compatibili, formăm cuplul ideal. Deşi pare greu de crezut, noi nu ne certăm niciodată. Bogdan e un bărbat sensibil, extrem de corect, atent cu mine, loial şi sincer. Îl ador”.
Cum se distrează fostul fotbalist şi Mirela? “Plecăm deseori în vacanţe la care ne hotărâm pe loc. Mergem în destinaţii calde, cu plajă şi cu soare. Cea mai frumoasă surpriză pe care mi-a făcut-o a fost o vacanţă în Seychelles. Iar eu i-am luat o motocicletă Harley Davidson, de care e foarte ataşat şi mândru”, a încheiat creatoarea de modă.

Îşi doreşte o fetiţă

Îmi doresc un copil, o fetiţă mai exact. Va veni şi acest moment în viitor, nu imediat, pentru că suntem concentraţi pe ceea ce facem în carieră. Eu mai am multe de realizat ca designer, iar venirea pe lume a unui copil m-ar împiedica să mă ţin de ce mi-am propus. Probabil peste un an şi jumătate va veni şi acest fericit moment', a dezvăluit Mirela.

Creaţiile ei au mare căutare la Dubai

Mirela e unul dintre cei mai promiţători designeri, ea primind anul trecut premiul de excelenţă pentru debut în modă. După ce a participat la evenimente de modă la Dubai, Mirela şi-a făcut o mulţime de fani acolo. Sunt mulţumită de vânzări. Femeile din Emirate apreciază calitatea şi materialele în culori vii, aşa cum sunt creaţiile mele. Nu am stat să calculez cât am câştigat, însă sunt mulţumită că rochiile şi salopetele mele sunt cerute din ce în ce mai mult', spune Mirela.

Loading...
Comentarii