MENIU CAUTĂ
04 Feb. 2015 15:46 , de Iulian Simbeteanu

Monica Anghel, diagnosticată cu o boală gravă: ”Nu îmi mai simţeam piciorul drept”

Distribuie

Artista a mărturisit că s-a luptat cu durerile un an de zile şi a evitat să meargă la doctor până când a ajuns să nu îşi mai simtă piciorul drept.
'Din cauza herniei de disc nu îmi mai simţeam piciorul drept. Puteam să merg, dar mă sprijineam pe stângul, iar dreptul nu-l simţeam. Am mers la spitalul Elias. M-au văzut trei medici de la neurochirurgie. Toţi mi-au spus că trebuie să mă operez imediat. Era vorba de o operaţie pe coloană', a mărturisit Monica Anghel, la emisiunea 'Teo Show', de la Kanal D.
Cântăreaţa a preferat să apeleze la fizioterapie, chiar dacă acest tratament nu îi garantează că va scăpa definitiv de operaţie.
'Am făcut 12 şedinţe de fizioterapie, una după alta. După ce durerile au cedat şi am început să-mi simt piciorul, am început şedinţele de kinetoterapie… Aceste şedinţe de kinetoterapie sunt obligatorii, cel puţin 30 de minute pe zi. În momentul de faţă sunt ok, însă trebuie să fiu foarte atentă. Şi acum am o bucată de disc care s-a rupt şi s-a deplasat către nervul sciatic', a adăugat Monica Anghel.

Loading...
Comentarii