18 Mai. 2018 10:18

Motanul unei femei din Constanța, ”bodyguard” împotriva fostului soț. Ce i-a făcut când a devenit violent

Distribuie

Motanul unei femei din Constanța o proteja de soțul violent. Animalul îl ataca pe bărbat atunci când acesta venea acasă, pus pe scandal, iar victima le-a povestit totul judecătorilor, care au emis un ordin de protecție. Inedita consemnare apare într-o hotărâre penală a Judecătoriei Constanța.

Femeia este divorțată de 3 ani de soțul ei iar împreună au un copil, acum student. Ea a povestit magistraților că i-a fost milă de fostul soț și i-a permis să se întoarcă în domiciliul conjugal, lăsându-l să locuiască într-o cameră. Bărbatul ar fi devenit agresiv și a început să fure și obiectele din casă, venind în lipsa ei. Atunci a cerut un ordin de protecție împotriva lui. Fostul soț nu mai are voie acum să se apropie la mai mult de 200 m faţă de ea și nu îi este permis să o caute acasă, la serviciu, sau să o contacteze pe internet arata replicaonline.ro.

Într-un alt caz însă, pisicile au devenit victime la Arad, în urma unei invenții crude puse în practică de un localnic.

Motanul s-a transformat…în câine!

Magistrații au consemnat declarația victimei, în care povestește cum și-a găsit un aliat de nădejde în…motan!

A doua zi, cam pe 15 februarie (2018 – n.r.) pârâtul a venit în lipsa sa și a copilului în casă și-a luat hainele și o grămadă de alte lucruri. Arată că, respectiva casă în care locuiește a fost a părinților săi care au decedat iar acum ea este proprietară împreună cu fratele său. Reclamanta i-a spus pârâtului să vină acasă în prezența ei și a fiului pentru a-și lua din lucruri. Într-o zi fiul său nu a făcut un curs, a venit mai devreme acasă și l-a surprins pe pârât cum îndesa ceva în gențile lui.

Arată că acasă are un motan birmanez foarte inteligent, iar motanul s-a dat la pârât pentru că era agresiv. Precizează că pârâtul a luat scaunul și a aruncat cu acesta după motan. Reclamanta precizează că nu era acasă iar aceste lucruri le știe de la fiul său. Când a ajuns acasă, reclamanta a văzut scaunul dărâmat, iar o baghetă de la lustră era spartă. Pârâtul i-a spus că s-a urcat acolo de frica motanului, apoi a atins bagheta care s-a spart. Copilul i-a spus că pârâtul a aruncat cu scaunul ca să se ferească de pisoi. Pârâtul și-a luat o parte din lucruri după care a plecat” se arată în hotărârea instanței.

Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA/ Englezii pariază pe orice e legat de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce pălărie va purta Regina (VIDEO)

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Români de care suntem mândri. Aurel Iosif Iosefini
Loading...
Comentarii