MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2018 10:18

Motanul unei femei din Constanța, ”bodyguard” împotriva fostului soț. Ce i-a făcut când a devenit violent

Distribuie

Motanul unei femei din Constanța o proteja de soțul violent. Animalul îl ataca pe bărbat atunci când acesta venea acasă, pus pe scandal, iar victima le-a povestit totul judecătorilor, care au emis un ordin de protecție. Inedita consemnare apare într-o hotărâre penală a Judecătoriei Constanța.

Femeia este divorțată de 3 ani de soțul ei iar împreună au un copil, acum student. Ea a povestit magistraților că i-a fost milă de fostul soț și i-a permis să se întoarcă în domiciliul conjugal, lăsându-l să locuiască într-o cameră. Bărbatul ar fi devenit agresiv și a început să fure și obiectele din casă, venind în lipsa ei. Atunci a cerut un ordin de protecție împotriva lui. Fostul soț nu mai are voie acum să se apropie la mai mult de 200 m faţă de ea și nu îi este permis să o caute acasă, la serviciu, sau să o contacteze pe internet arata replicaonline.ro.

Într-un alt caz însă, pisicile au devenit victime la Arad, în urma unei invenții crude puse în practică de un localnic.

Motanul s-a transformat…în câine!

Magistrații au consemnat declarația victimei, în care povestește cum și-a găsit un aliat de nădejde în…motan!

'A doua zi, cam pe 15 februarie (2018 – n.r.) pârâtul a venit în lipsa sa și a copilului în casă și-a luat hainele și o grămadă de alte lucruri. Arată că, respectiva casă în care locuiește a fost a părinților săi care au decedat iar acum ea este proprietară împreună cu fratele său. Reclamanta i-a spus pârâtului să vină acasă în prezența ei și a fiului pentru a-și lua din lucruri. Într-o zi fiul său nu a făcut un curs, a venit mai devreme acasă și l-a surprins pe pârât cum îndesa ceva în gențile lui.

Arată că acasă are un motan birmanez foarte inteligent, iar motanul s-a dat la pârât pentru că era agresiv. Precizează că pârâtul a luat scaunul și a aruncat cu acesta după motan. Reclamanta precizează că nu era acasă iar aceste lucruri le știe de la fiul său. Când a ajuns acasă, reclamanta a văzut scaunul dărâmat, iar o baghetă de la lustră era spartă. Pârâtul i-a spus că s-a urcat acolo de frica motanului, apoi a atins bagheta care s-a spart. Copilul i-a spus că pârâtul a aruncat cu scaunul ca să se ferească de pisoi. Pârâtul și-a luat o parte din lucruri după care a plecat' se arată în hotărârea instanței.

Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA/ Englezii pariază pe orice e legat de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce pălărie va purta Regina (VIDEO)

Loading...
Comentarii