MENIU CAUTĂ
10 Dec. 2008 13:04

Mutule, ai şort cu penis?

Distribuie

Dacă Dani Oţil, iubitul Mihaelei Rădulescu, s-a afişat recent cu "blugii porno", cu penis desenat, fotbalistul Adrian Mutu a demonstrat, la meciul cu Udinese, desfăşurat pe 22 noiembrie, că are cu ce! La propriu!

3843-111797-mutu.jpg

Briliantul' a făcut senzaţie cu şortul pe care l-a purtat şi care a lăsat să i se ghicească bărbăţia în toată splendoarea ei! În atare condiţii, cei care cred că au cu ce să se mândrească îşi pot achiziţiona un chilot al echipei viola'.

Aduce echipamentul la magazinul de la Piteşti

Deoarece Adi urmează să deschidă în februarie, anul viitor, chiar acasă, la Piteşti, prima reprezentanţă a magazinului de haine Souvenir Clubbing în România, partenerii săi de afaceri s-au gândit să producă şi apoi să scoată la vânzare şortul potent', marca Mutu. Æort care nu e numai imprimat, ci şi dotat! Briliantul' a sosit ieri, la 16.30, cu delegaţia Fiorentinei, pentru meciul cu Steaua, ultimul joc din grupa F a Ligii Campionilor. Fiorentina are şi varianta egalului pentru a se califica în Cupa UEFA.

3843-111627-rusoiaca.jpg

Urmează să fie căpitan de echipă diseară

Adrian Mutu, care a sosit ieri în România, pentru meciul cu Steaua, i-a atacat pe suporterii din Ghencea.

Probabil mulţi fani de-ai mei se întreabă şi sunt curioşi care va fi atmosfera şi cum voi fi primit miercuri seară în Ghencea la meciul de Champions League contra echipei lui George Becali…Ei bine, m-am gândit să vă răspund înainte de meci!

«Mă înjură? Ăsta este suporterul stelist»

Va fi o atmosferă ostilă împotriva mea, probabil mă vor fluiera şi mă vor înjura tot meciul… Nu mă va afecta chiar deloc, ci, dimpotrivă, mă va motiva şi mai mult'. Briliantul' susţine apoi: Aceasta este mentalitatea suporterului STELIST pentru că sunt sigur că dacă aş fi jucat pe oricare alt stadion din ţară, acest lucru nu s-ar fi întâmplat'. 'Sper să batem Steaua şi să ne calificăm… de restul nu mă interesează', a completat Mutu. Pe de altă parte, antrenorul italienilor, Cesare Prandelli, a anunţat ieri că internaţionalul român urmează să fie căpitan la meciul de diseară, Steaua – Fiorentina, din Liga Campionilor.

Loading...
Comentarii