Nici moartea nu îl vrea! Încearcă în fiecare an, pe aceeaşi dată, să se sinucidă, dar nu reuşeşte

30 decembrie 2015 23:45

Moartea se pare că nu îl vrea pe un ieşean. Din 2013, pe aceeaşi dată a fiecărui an, Vasile Olaru încearcă să-şi pună capăt zilelor, însă scapă de fiecare dată ca prin urechile anului.

Zici că e blestemat. Din 2013, când gelozia l-a transformat într-un monstru şi şi-a ucis cu sânge rece soţia, măcelărind- o chiar la locul ei de muncă, într-un coafor din campusul Tudor Vladimirescu, Vasile tot încearcă să-şi încheie socotelile cu viaţa, însă fără succes.
Culmea, face acest lucru pe aceeaşi dată a fiecărui an, pe 28 decembrie, dată care l-a marcat, însă se pare că moartea nu-l vrea sub nici un chip. Orbit de furie şi gelozie, Vasile Olaru s-a dus în 2013 şi a înfipt cuţitul în trupul soţiei sale, Nina, până a lăsat-o fără suflare pe podea, iar apoi şi-a băgat singur cuţitul în inimă.
Unul dintre clienţii salonului a sunat imediat la salvare, iar medicii au reuşit să îl salveze doar pe bărbat. Un an mai târziu, pe aceeaşi dată, a înghiţit un pumn de pastile, tot fără succes, iar anul acesta şi-a repetat gestul.
El a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul Sfântul Spiridon cu o plagă tăiată la gât de 15 centimetri. Bărbatul de 43 de ani care îşi ispăşeşte pedeapsa pentru omor în Penitenciarul Iaşi s-a automutilat cu un aparat de ras. “Incidentul a fost anunţat de colegii de cameră.
Deţinutul a fost dus la cabinetul medical din penitenciar, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale, după care s-a solicitat transferul la un spital”, a explicat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Iaşi. În plus, el a fost dus şi la Institutul de Psihiatrie Socola, pentru un control de specialitate.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro